Színház

Vass Imre: Fájdalomtest

performance, magyar, 2015.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Ez a kísérleti esemény-sorozat alkalmanként 27 befogadó számára nyitott. Előzetes bejelentkezés szükséges a jegypenztar@trafo.hu címen.

A fájdalomtest mindannak a létező fájdalomnak, szenvedésnek és bánatnak az összessége, amit egy ember csak érezhet és megélhet élete során és amit a kultúra és család ráörökít.

4 alkalom kínálkozik a Trafó galériában arra, hogy rátekintsünk, milyen változatos módokon vagyunk képesek hizlalni saját és kollektív fájdalomtestünket. Miért van szükség a fájdalomra és milyen szerepet tölt be a személyiség fejlődésben? Miért jó, ha fáj? Miért ragaszkodunk saját rosszullétünkhöz?

Az esemény nem a fentebbi kérdések megválaszolására fókuszál, inkább egyéni\egyedi irritációk\problematikák, egyszóval fájdalomcsírák feltérképezésére és tudatosítására. Ehhez a látogató részéről szükség van a belső munkára való hajlamra, ez pedig nem minden esetben kellemes és szórakoztató bár az önismereti munka természetes mellékhatása a megkönnyebbülés és boldogságérzet megjelenése. Az előadás interaktív abban az értelemben, hogy mindenki saját belátására bízzuk, milyen részletesen és mélyen hajlandó szemlélődni (vagy változtatni), az önmaga által gerjesztett szenvedésen vagy a világ fájdalmán.

A(z) Trafó előadása

Hozzászólások