Alkonyat - Hajnalhasadás II. rész /The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2/

színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 115 perc, 2012 (12)
DVD  

Ajánló

A filmsorozat befejező része, amelyben Edward és Bella megannyi szenvedés, önmarcangolás és tinis hiszti után végre békére lelhet. Van még ebben a sztoriban bőven annyi, hogy megérje még ezerszer megnézni az egészet.

Leírás

Bella (Kristen Stewart) miután életet adott lányának, Rensmee-nek, megerősödve és új képességek birtokában, vámpírként tér magához. Végre beteljesedett amire mindig is vágyott: vámpírként élheti életét Edward oldalán. A boldogságukat azonban hamarosan megzavarja a Volturik tanácsa, akik azt állítják, a Cullenek vétettek a vámpírtörvények ellen. Úgy vélik, hogy Bella és Edward (Robert Pattinson) gyermeke halhatatlan, természetfeletti képességeit születése után kapta, ezért a gyermeknek meg kell halnia.
A Volturik csak a kínálkozó alaklomra vártak, hogy örökre leszámolhassanak a Cullenekkel. Edward Jacobbal (Taylor Lautner) az oldalán szövetségeseket gyűjt, hogy együtt küzdjenek meg a Volturikkal a mindent eldöntő, utolsó nagy csatában, ahol már nem csak családja, hanem a vámpírok és a vérfarkasok sorsa a tét.


Bemutató dátuma: 2012. november 15. (Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.)

Stáblista:

rendező: 
író: 
forgatókönyvíró: 
zeneszerző: 
operatőr: 
producer: 
 
 
vágó: 
 
 
szereplő(k): 
 
Edward Cullen
Bella Swan
Jacob Black
Garrett
Aro
Jane
Alice Cullen
Irina
Dr. Carlisle Cullen
Esme Cullen
Jasper Hale
Emmett Cullen
Rosalie Hale
Charlie Swan
Renesmee

Linkek:

Tovább a vetítésekre »

Vetítik: