A Csimota legújabb könyvei

Több lapozót is beszerezhetünk ebben a hónapban: elsősorban Rosszcsont Maxi, a kedves, ám igen haszontalan kiskutya kalandjaiban mélyedhetünk el.

Ricardo Adolfo: Minimini

Ricardo Adolfo tündéri lapozója arról szól, milyen fontos kiállni önmagunkért és elfogadni azt, akik vagyunk. Minimini, az icipici mese boldogan élt, ám egy nap azt mondták neki, nagyra kell nőnie vagy szomorúnak kell lennie ahhoz, hogy jó mese lehessen. Minimini azonban pontosan tudta, hogy ő úgy jó, ahogy van, és a könyvecske minden oldalán segít a kicsiknek abban, hogy ebben ők is biztosak legyenek.

4 éves kortól ajánlott!


Kőszeghy Csilla: Rosszcsont Maxi

Kőszeghy Csilla legújabb lapozósorozatában megismerkedhetünk Maxival, a kedves, ám igen rosszcsont kiskutyával, aki túlzott önbizalma miatt kerül mindenféle mókás helyzetbe. A kisgyerekek néha nehezen mérik fel a határaikat, és ebből a sorozatból kiderül, hogy ezzel a kiskutyák sincsenek másképpen. A történetek nem törnek pálcát a rosszalkodó kutyus felett, viszont segítenek abban, hogy a kis olvasó rájöjjön, mit csináljon másként legközelebb.

3 éves kortól ajánlott!


Kőszeghy Csilla: Maxi a bábszínházban

Maxi kutya úgy gondolja, hogy ezúttal a színészetet próbálja ki, hiszen ő a legügyesebb, legrátermettebb, legtehetségesebb és legkarizmatikusabb. Egyszóval a legnagyobb talentum. De lehet, hogy mégsem? Lehet, hogy Maxi nem is olyan jó színész? A vicces jelenetek sokaságából kiderül, hogy mennyi kalamajkát okoz ez a hatalmas önbizalom.

3 éves kortól ajánlott!


Kőszeghy Csilla: Maxi az olimpián

Maxi kutya úgy gondolja, hogy az olimpikonok közül ő a legügyesebb, legrátermettebb, legerősebb és leggyorsabb. Egyszóval a legnagyobb bajnok. De lehet, hogy mégsem? Lehet, hogy Maxi nem is olyan jó versenyző? A vicces jelenetek sokaságából kiderül, hogy az olimpián mennyi kalamajkát okoz ez a hatalmas önbizalom.

3 éves kortól ajánlott!


(via Csimota Kiadó)