Családi filmek március 15-re

Ha a mai napot a kanapén elterülve szeretnétek megünnepelni, akkor ehhez több igen jó tippünk is van. Most mutatunk hetet...

Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja

Mozi+ - március 15., 8.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lucy és Edmund számára a legnagyobb nehézséget az unokatestvérük, Eustace elviselése jelenti. Amikor egy nap a három fiatal megáll a különös vitorlást ábrázoló festmény előtt, hihetetlen dolog történik: a kép megelevenedik, és ők a tengerben találják magukat. A Hajnalvándor legénysége menti ki őket, majd Caspian királytól megtudják, hogy Narniát egy zöld köd fenyegeti. A halálos veszélyt pedig csak úgy győzhetik le, ha összegyűjtik a hét kardot, amelyeket Aslan adott a lordoknak...


Szaffi

TV2 - március 15., 11.55
Korhatár nélkül megtekinthető.

Sophie, Ahmed Pasa lánya és Jónás, a magyar várúr, Botsinkay Gáspár fia, kisgyermekkoruk óta szeretik egymást, s jegyesek. A háború alatt azonban a Botsinkay családnak és a töröknek menekülnie kell, ezért elásnak egy láda kincset Botsinka várának udvarában. A kisded Sophie a menekülés közben elveszik, s egy furcsa kis öregasszony talál rá, aki macskája után elnevezi Szaffinak, s mintha saját gyermeke lenne, úgy szereti, s neveli. Jónás, daliás fiatalemberként visszatér apja birtokára, s az elrejtett kincs nyomába ered.


Ősember - Kicsi az ős, de hős!

Paramount Network - március 15., 14.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kicsit sem bátor kőkori ősöknél majdnem minden kerek, amíg völgyüket el nem foglalja a pénzéhes bronzkori zsarnok, Kupor. Az Öreg és törzse beletörődnek a sanyarú száműzetésbe, ám az ifjú és ügyetlen Öcsi hű társával, Kutylaccal mer nagyot álmodni, és megpróbálják felvenni a kesztyűt. Ha beválik a nem túl kigondolt tervük, visszakapják szeretett otthonukat.


Énekelj!

Moziverzum - március 15., 17.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét.


Derült égből fasírt 2. – A második fogás

AXN - március 15., 17.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kissé bogaras, de jó szándékú feltaláló, Flint Lockwood azt gondolta, hogy megmentette a világot a pusztulástól, amikor kiiktatta a leghírhedtebb találmányát, a sajtburgeresőt és spagettitornádót okozó gépszörnyet. Ám rá kell jönnie, hogy az ördögi masina feltámadt poraiból, és ezúttal élelmiszer-állat hibrideket alkot.


Aranyhaj és a nagy gubanc

RTL Klub - március 15., 19.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

A bájos Aranyhaj egy toronyban él, a gonosz boszorkány rabolta el még csecsemőkorában. A lány egyhangú élete megváltozik, amikor a toronyban talál menedéket üldözői elől a királyság legkeresettebb banditája, Flynn Ryder. A fickó felbukkanása jó alkalom arra, hogy Aranyhaj kiszabaduljon a fogságból, alkut köt tehát a jóképű idegennel, és ezzel egy kalandokkal teli utazás veszi kezdetét.


Gru 3

Moziverzum - március 15., 19.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára...