Családi filmek szombatra

A népi jóslat szerint ma a pacsirtát kéne lelkesen figyelni, mi viszont pulykákat és egy lökött kacsát ajánlunk helyette. Hogy mikor jön a tavasz, azt persze így nem fogjátok megtudni, viszont garantáltan jól szórakoztok majd!

Az elrabolt hercegnő

TV2 Kids - február 19., 8.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ruszlán, a vándorszínész arról álmodik, hogy lovag lesz belőle. Egy napon találkozik a szépséges Milával, akivel első látásra egymásba szeretnek, ám a fiú nem sejti, hogy ő a király lánya. A szerelmesek boldogsága nem tart sokáig, mert egy ördögi varázsló, Csernomor elrabolja a hercegnőt. Ruszlán a nyomába ered, szembeszáll megannyi veszéllyel, hogy bebizonyítsa, az igaz szerelem erősebb a varázslatnál.


Marmaduke - A kutyakomédia

Film+ - február 19., 10.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kansasi Phil Winslow és családja életét alaposan felforgatja Marmaduke, a nagyra nőtt, ám igencsak játékos dán dog. Marmaduke káoszt okoz, ahol csak megfordul. Amikor Phil új állást kap, a család Kaliforniába költözik, a helyzet persze itt sem lesz jobb, Marmaduke szokás szerint rengeteg zűrt csinál.


A fehér kígyó

m2 / Petőfi TV - február 19., 14.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy szegény parasztfiú többre vágyik, minthogy egész nap csak a földet túrja, szeretne megtanulni írni és olvasni. Apja ezt rossz szemmel nézi, és egy nap elküldi hazulról. A fiú végül egy szerencsés véletlen folytán a király mellé kerül inasnak, feladatai közé tartozik egy különleges edény felszolgálása az uralkodónak, melyet tilos kinyitnia, de ő mégis belekukucskál...


Bolondos dallamok – Újra bevetésen

Film+ - február 19., 15.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dodó Kacsa torkig van a másodhegedűs szerepével Tapsi oldalán, ezért úgy határoz, hogy örökre búcsút vesz a Stúdiótól. Ehhez Kate Houghton, a Komédiaügyi alelnök is hozzájárul, aki felbontja Dodó szerződését, és utasítja DJ Drake-et, a WB biztonsági őrét, hogy penderítse ki Dodót a Stúdió területéről. Ekkor kapja a hírt DJ, hogy apját, a híres színészt és szuperkémet fogságba ejtette az Acme megakonszern vezetője...


Pulykaland

Minimax - február 19., 16.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy családi farm pulykái csendes, kukoricával teli életet élnek. Csak az ebédidőre és a napozásra van gondjuk a Gazda mellett, akiről meggyőződésük, hogy egy nap eljuttatja őket a Pulyka Mennyországba. Ott van viszont Reggie, a kiváló elméjű pulyka, aki a Gazda kritizálása és a földi pulykaélet iránti csekély érdeklődése miatt száműzötté válik.


Balerina

Cool - február 19., 18.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tini Félicie arról álmodik, hogy primabalerina lesz, és legjobb barátjával, Victorral, a fiatal feltalálóval megszöknek az árvaházból. Párizsban szétválnak útjaik, Victor az Eiffel-torony építésére megy, Félicie pedig az Operaházba, ahol megpróbál bejutni a híres balettiskolába...


Sütimanók - Ide süss!

Minimax - február 19., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bár kevesen tudják, létezik a manóknak egy kicsiny közössége, akik évszázadokkal ezelőtt a világ legkiválóbb mesterembereinek segédkeztek, mígnem egy rosszindulatú banya elűzte őket, és többé nem gyakorolhatták hivatásukat. Ám amikor a falu cukrászmestere bajba kerül, a manócskák a segítségére sietnek.