Családi filmek szombatra

Március van és szombat, ez így azért elég jó párosítás, dőljetek hátra, és nézzetek filmeket! Gyorsan ajánlunk is párat mára!

Gombos Jim és Lukács, a masiniszta

Moziverzum - március 4., 8.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gyöngyélet Földje a világ egyik legcsodálatosabb szigetországa. Békességben élnek itt az emberek, már az a néhány, aki elfér rajta. Gyöngyélet Földje ugyanis olyan kicsi, hogy királyának, Háromnegyedtizenkettedik Alfonznak nagy gondot okoz az esetleges túlnépesedés. Egy napon egy fekete bőrű kisfiú érkezik a szigetre, s ezzel a lakosok száma az eddigi négyről ötre emelkedik...


Tom és Jerry

HBO 2 - március 4., 9.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A filmtörténelem két közkedvelt riválisa újra találkozik, amikor Jerry beköltözik New York legszebb szállodájába az "évszázad esküvőjének" előestéjén, és az esemény kétségbeesett szervezője felbéreli Tomot, hogy megszabaduljon tőle. A kibontakozó macska-egér játék tétje nagy: azzal fenyeget, hogy tönkreteszi a szervező karrierjét, az esküvőt és esetleg magát a szállodát is...


Alvin és a mókusok 2.

DUNA Televízió - március 4., 10.29
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alvin, Simon és Theodore, a híres rocktrió kénytelen Dave unokatestvéréhez, Tobyhoz költözni, akinek kissé mások a nevelési elvei. Ezért mindhárman beiratkoznak a helyi suliba, ami csupa új kihívást jelent. Alvinék hősiesen megküzdenek a leckékkel, sőt a sportéletbe is belevetik magukat, nem minden bonyodalom nélkül. Ekkor azonban feltűnik a színen egy csinos mókuslányokból álló rockbanda...


DC Szuperállatok ligája

HBO - március 4., 10.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kripto, a Szuperkutya és Superman elválaszthatatlan barátok, akik ugyanazokkal a szuperképességekkel rendelkeznek, és együtt küzdenek a bűnözés ellen Metropolisban. Amikor Supermant és az Igazság Ligájának többi tagját elrabolják, Kryptónak meg kell győznie egy szedett-vedett menhelyi falkát, hogy emeljék mesteri szintre újonnan felfedezett szuperképességeiket, és segítsenek neki megmenteni a bajba jutott szuperhősöket.


Négy dinó New Yorkban

Minimax - március 4., 13.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Minden gyereknek megvannak az álmai. Louie és Cecilia mindennél jobban szeretne barátokat. Egy nap váratlanul négy látogató érkezik New Yorkba. Nem éppen azok, akikre számítottak, de melyik gyerek szalasztaná el a lehetőséget, hogy összebarátkozzon négy intelligens és igazán jól nevelt dinoszaurusszal.


"A legendás család / Használt ágyúgolyó"

m2 / Petőfi TV - március 4., 18.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Legendásan nagy, összetartó család a Nádasberczy, ahol hagyomány, hogy minden 10 éves családtag kap egy másolatot a családi fényképalbumból, hogy megismerje a család történetét. Karolina most lett 10 éves, és örömmel gubózik be a nagy fotelba a családi fényképalbummal. Sokan gondolhatjátok majd, hogy mindaz, amit Karolina elmesél csak a képzelet szüleménye. De mindenkit biztosíthatunk róla, hogy nem az. Bizonyíték van rá, a fényképalbum!


Pulykaland

Minimax - március 4., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy családi farm pulykái csendes, kukoricával teli életet élnek. Csak az ebédidőre és a napozásra van gondjuk a Gazda mellett, akiről meggyőződésük, hogy egy nap eljuttatja őket a Pulyka Mennyországba. Ott van viszont Reggie, a kiváló elméjű pulyka, aki a Gazda kritizálása és a földi pulykaélet iránti csekély érdeklődése miatt száműzötté válik. Reggie élete örökre megváltozik, amikor az Amerikai Egyesült Államok elnöke váratlanul meglátogatja a farmot, és hősünket Felmentett Pulykává avatja.