Családi filmek szombatra

Jövő héten már nagy erőkkel lehet várni a vakációt, de addig is ünnepeljétek meg a nagy szünet előtti utolsó hétvégét filmekkel!

Astro Boy

Paramount Network - június 10., 10.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Astro boy egy fiatal robotfiú, akit egy ragyogó tudós, bizonyos Tenma alkotott meg és keltett életre. A fiatal robotfiú felfedezőútra indul, hogy megismerje és elfogadtassa magát a világgal, valamint megtalálja helyét az igazi emberek között.


Dr. Dolittle 2.

SuperTV2 - június 10., 14.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dolittle, aki érti az állatok beszédét, ismét kénytelen állatok és emberek között tolmácsolni. Egy nap ugyanis állati küldöttség érkezik hozzá: meg kell mentenie az erdőt. Az erdőt azonban csak úgy óvhatja meg, ha megházasít egy medvét, akinek választottja hamburgerfüggő, megnevel egy pimasz kutyát, kijózanít egy piás majmot, és megvigasztal egy szerető nélkül maradt teknősbékát. Nem nagy ügy, hiszen a doki mindig megtalálja pácienseivel a közös hangot.


Delfines kaland 2.

Film+ - június 10., 15.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Winter, a delfin gyászolja társát, és a gyászba súlyosan belebetgszik. Clay nem lát más lehetőséget, és segítséget kér Dr. McCarthytól, mielőtt új delfint engednének Winter közelébe. Sawyer ebben a nehéz helyzetben nem akarja magára hagyni a csapatot és Wintert, és inkább nemet mond egy rendkívül vonzó cserediák programra. Közben Haskett követeli, hogy mielőbb kezdődjenek meg a show-műsorok Winterrel, különben csődbe mennek.


Így neveld a sárkányodat 2.

Cool - június 10., 17.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Öt év telt el azóta, hogy Hablaty és Fogatlan sikeresen egyesítette a sárkányokat és a vikingeket Hibbant-szigeten. Miközben Astrid, Takonypóc és a többiek sárkányversenyeken szórakoznak, addig Hablaty és Fogatlan egyre távolabbra jutva új világokat térképeznek fel. Egyik kalandjuk során felfedeznek egy titkos jégbarlangot, amely több száz új, vadon élő sárkánynak és a titokzatos Sárkánylovasnak ad otthont.


Az ördög három aranyhajszála

TV2 Kids - június 10., 18.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Grimm testvérek klasszikus meséjén alapul ez a kalandos történet, melynek főhőse Hans, a molnárfiú, aki születésekor azt a jóslatot kapja, hogy egy nap a király lányát veszi el feleségül. A kapzsi király természetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy ez a menyegző ne jöhessen létre, és lányát inkább Willibaldhoz, a kissé együgyű herceghez adhassa.


Éliás a kis mentőhajó

TV2 Kids - június 10., 19.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miután egy nagy viharban sikeres mentőakciót hajt végre, Éliás, a kis mentőhajó lesz a nap hőse. Örömmel fogadja a Nagy Kikötő meghívását, és már alig várja, hogy újabb akciókban vegyen részt. Ehhez azonban hátra kell hagyni régi barátait, akik segítsége nélkül nem kaphatja el az illegális kikötői bányászokat.