Családi filmek vasárnapra

A helyzet nem lett jobb, de legalább nem is rosszabb a tegnapinál. Ilyen pozitív szemlélettel ajánlunk a mai napra is filmeket, persze kicsemegéztük a javát, de azért nagy meglepetésekre ne számítsatok!

Mr. Magorium meseboltja

Moziverzum - július 24., 8.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mr. Magorium meseboltja a legkülönösebb, legfantasztikusabb és legcsodálatosabb játékbolt a világon. Mi több, ezen a varázslatos helyen életre kelnek a játékok - hiszen maga a bolt is eleven lényként viselkedik. Azért, hogy a vásárlók előtt is felfedje a csodát, az üzlet csak egy dolgot vár cserébe: hinniük kell benne.


Scooby!

HBO 3 - július 24., 9.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Scooby-Doo első egész estés animációs kalandfilmjében feltárul egy még soha el nem mesélt történet Scooby-Doo megtalálásáról és a szörnyvadászok karrierjének legnagyobb rejtélyéről. Kiderül, hogy talált rá Bozont a kóbor Scooby-Doo-ra, hogy életre szóló barátságot kössenek, és hogyan csatlakoztak hozzájuk Fred, Vilma és Daphne, a fiatal nyomozók, hogy együtt megalapítsák a híres Rejtély Rt-t.


Négy dinó New Yorkban

Minimax - július 24., 13.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Minden gyereknek megvannak az álmai. Louie és Cecilia mindennél jobban szeretne barátokat. Egy nap váratlanul négy látogató érkezik New Yorkba. Nem éppen azok, akikre számítottak, de melyik gyerek szalasztaná el a lehetőséget, hogy összebarátkozzon négy intelligens és igazán jól nevelt dinoszaurusszal.


Sonic, a sündisznó

Prime - július 24., 14.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, amit ő maga sem ért teljesen. Saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva.


Sarkvidéki akció

TV2 Kids - július 24., 16.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az ifjú sarki róka, Fürge amilyen apró, olyan hatalmas álmot dédelget kiskora óta: a Villám Futárszolgálat híres szánhúzó kutyáival együtt akarja kézbesíteni a különleges postai küldeményeket az Északi-sark lakóinak. Egyelőre még csak a postázóban pakolgatja a csomagokat, de ami késik, nem múlik. A tettre kész Fürge, hogy bebizonyítsa rátermettségét a futárságra, főnöke tudta nélkül titokban kézbesít egy csomagot...


Gru 3

Moziverzum - július 24., 19.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor világossá válik számukra, hogy Gru már visszavonult, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.