Családi programok a hétvégére

Bárcsak sose lenne vége a nyárnak, de ennek sajnos vége van, és ha már ez a helyzet, akkor legalább hozzátok ki belőle a legtöbbet! Vidám programokat válogattunk nektek augusztus utolsó hétvégéjére.

Szamárfül Családi Fesztivál

Zsolnay Negyed - augusztus 25-27.

A Zsolnay Kulturális negyed gyönyörű környezetében zajló nyárzáró móka középpontjában a gyerekek, a család, a közös játék és az élmények állnak. Pécs kulturális városrésze az iskolakezdés előtt óriási játszóházzá változik, ahol a kézműves és zenei foglalkozások mellett színházi és bábszínházi előadásokra is ellátogathatnak kicsik és nagyok egyaránt.


Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál

Szentendre - augusztus 25-27.

Idén is számtalan gyerek- és családi programmal várja az érdeklődőket a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál augusztus utolsó hétvégéjén.


Állatkertek Éjszakája

Fővárosi Állat- és Növénykert - augusztus 25., 19.00

A nyár utolsó péntek estéjén tizenkettedik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, ezúttal országszerte tizenhárom különböző állatkertben, vadasparkban, szafariparkban és állatos bemutatóhelyen lehet majd bepillantani az állatok éjszakai életébe. A Fővárosi Állatkert is változatos programokkal, érdekességekkel, éjszakai látványosságokkal várja az érdeklődőket.


Farkasházi Réka és a Tintanyúl

Podmaniczky utca - augusztus 26., 10.00

Az „év hazai gyermekalbuma” kategóriában kétszeres Fonogram- díjas zenekar a koncerten régi és új dalokkal szórakoztatja a kicsiket és nagyokat. A TE!Feszten a legújabb albumuk, a Társasjáték dalai, valamint a legkedveltebb Tintanyúl-dalok csendülnek fel.


Nyárbúcsúztató a Czakó Sportpályán

Czakó utcai Sport és Szabadidőközpont - augusztus 26., 10.00-22.00

Augusztus 26-án ismét egész nap sok-sok színes programmal várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt, búcsúztassátok a nyarat a Czakó Sportpályán!


Pepe és a Hanta Banda: TÁNC A HÁROM TÖLGY ALATT

Interaktív Meseszínpad - augusztus 26., 10.30

Pepe manó egyik alaptézise, hogy mindenki gyerek, csak néhányan elfelejtik, hogy azok. Különösen fontos neki, hogy a műsora alatt a résztvevők együtt rezegjenek, éljenek az interaktív játékokkal és mesékkel.


Tompeti és Barátai

Kisvárdai Várszínház és Művelődési Központ - augusztus 26., 11.00

A koncert egy interaktív, zenés, fokozottan szórakoztató családi show-műsor, melynek megtekintése minden korosztály számára ajánlott.


Dunafok Kertmozi - Gru

Dunafok Szabadidőpark - augusztus 26., 17.00

A fekete ház a kiszáradt kertjével nem illik az idilli kertvárosi képbe. Hátha még a környéken lakók sejtenék, hogy titkos búvóhely lapul alatta! Itt él és dolgozik ugyanis a velejéig gonosz Gru, aki zsugor- és fagyasztósugara, valamint különféle légi és szárazföldi harceszközei segítségével mindenkit elsöpör, aki keresztezi az útját. Gru legújabb terve pedig az, hogy ellopja a Holdat...


Kolompos Együttes

Podmaniczky utca - augusztus 27., 10.00

A gyerekek és felnőttek körében is igen népszerű magyar népzenei együttes sikere 1988 óta töretlen. Koncertjeiken az élményszerzés a legfőbb cél – jó hangulatú, vidám, játékos, táncos-zenés mulatságokon elültetni a kicsi szívekbe a népművészet szeretetét.


Jancsi és Juliska édes álma

Szent Margit kolostor-romok - augusztus 27., 10.30

A Grimm testvérek meséjéből egy mai családi történet kerekedik, amelyben Jancsi és Juliska egy családi perpatvar után elkódorog otthonról. A boszorkány házában kötnek ki, de a testvéri összetartás megmenti őket, és a mese végére minden jóra fordul...


Vitéz László menyecskét keres

Podmaniczky utca - augusztus 27., 11.00

László nagy feladatot kap a nagymamucikájától: eljött az idő, hogy feleséget találjon magának. Ám ez a feladat nem is olyan egyszerű, mint azt ő elsőre gondolta...


Rutkai Bori Banda

Kacsakő Bisztró - augusztus 27., 17.00

Vidám, vagány dalok a gyerekeknek és az egész családnak. Mesekoncert sok tánccal, bábbal, játékkal.