Ez az én Mexikóm

Szeretnéd, ha rajzod bekerülne a 2023-as évi IME naptárba? A Mexikói Nagykövetség és az Instituto de los Mexicanos en el Exterior SRE meghirdeti az idei „Ez az én Mexikóm” rajzpályázatát. A pályázat témája: Mexikó természeti gazdagsága.

A verseny 6 és 14 év közötti iskolás korú gyerekeknek szól. Rajzolj vagy fess A3-as (297 x 420 mm/11,7 x 16,5 hüvelyk) lapra vagy kartonlapra, a rajzodat vagy festményedet ecsettel, ceruzával, akrillfestékkel, vízfestékkel, zsírkrétával vagy bármilyen más tetszőleges anyaggal készítsd el (digitális alkalmazással készült rajzokat nem fogadnak el). A rajzod hátuljára ragaszd fel a kitöltött jelentkezési lapot, és írj egy rövid kis ismertetőt a képhez. Rajzodat küldd el Postán a Nagykövetségre, a Kulturális Osztálynak címezve: Mexikói Nagykövetség: 1024-Budapest, Rómer Flóris utca 58.

Beküldési határidő: augusztus 1.

A beérkezett művek közül a zsűri régiónként 12 győztes és 28 különdíjas rajzot fog kiválasztani. A beküldött pályázatok közül 40 rajzot egy vándorkiállítás keretein belül először Mexikóvárosban, majd a világ különböző országaiban mutatnak be, hogy minél több gyerek gyönyörködhessen az idei rajzverseny legszebb munkáiban.

A 12 nyertes különleges elismerésben fog részesülni, és a 40 rajz közül néhány bekerül majd az IME 2023-es naptárába.

További infókat erre találtok!