Közeleg a karácsony – készülődjetek a Manó Könyvekkel!

Hamarosan itt a karácsony, eljött a készülődés ideje! Karácsonyi dalok, díszek, képeslapok és minden napra új mese: olyan könyveket találtok a listában, amelyekben a mesék mellett karácsonyi kézműves ötletekkel, játékokkal és zenékkel is hangolódhattok az ünnepekre.

Giada Francia-Claudia Bordin: Közeleg a karácsony

Karácsonyig még van 24 nap. Töltsd ezt az időszakot Mikulás manóival, így varázslatos élményekben lesz részed.

December elsejétől mindennap nyisd ki a megfelelő számú ablakot, hogy találkozz a manókkal. Az ő segítségükkel a te otthonod is egyre hangulatosabb lesz. A manókkal apró játékokat, dekorációkat készíthetsz, mesélnek majd mókás történeteket, bemutatják az Északi-sark hagyományait, süthetsz velük sütit, és Mikulás kedvenc dalaira táncolnak majd veled, amiből egy egész Spotify lejátszási lista készült. Kezdődjön a visszaszámlálás a BOLDOG KARÁCSONYig!

Adventi kalendárium 24 ablak mögött megbújó feladattal.
Mindennap nyiss ki egy ablakot, és élvezd a Spotify-ról hallgatható dalokat!

Fordította: Skaliczki Alíz
Korosztály: 2+
Ár: 7490 Ft

 


Nyúl Péter adventi kalendáriuma

Nyúl Péter és barátai adventi mesekönyve.

Péter előre örül a karácsonynak. Itt az ideje a hónyúl építésnek, az ünnepi illatoknak, a finom csemegéknek és az ajándékcsomagolásnak - Péter szerint a december a legizgalmasabb, legszebb része az évnek.

Ez a szívmelengetően szép kötet alkalmat ad arra, hogy családi vagy baráti találkozások idején meseolvasással és vidám kézműveskedéssel töltsük együtt az adventi várakozást.

Fordította: Szabó T Anna
Korosztály: 4+
Ár: 6490 Ft

Itt bele is tudtok olvasni!

 


Alex T. Smith: A kisegér, aki elhozta a karácsonyt

24 és fél fejezet, egy mese és egy adventi nagy utazás, amellyel mindenki felkészülhet az ünnepre - mindezt nyújtja Alex T. Smith legújabb, gyönyörűen illusztrált könyve.

Fülöp, a kisegér feladata, hogy eljuttassa Olivér levelét a Mikulásnak, miközben küldetése alatt rengeteg izgalmas kalandot él át, és igaz barátokat is szerez. Mint egy igazi adventi kalendáriummal, úgy számolhatunk vissza karácsonyig, és kipróbálhatjuk azt a sok kreatív ötletet, amelyekből minden napra kínál a könyv: írhatunk levelet a Mikulásnak, készíthetünk vagdalthúsos pitét, karácsonyi üdvözlőlapot, ajándékokat és díszeket is.

Fülöp történetével olyan szívmelengető karácsonyi mesét veszünk a kezünkbe, amely minden bizonnyal igazi családi hagyománnyá válik, és minden évben újra előkerül majd.

Fordította: Schmiedl Gábor
Korosztály: 4+
Ár: 5990 Ft

Klikkeljetek ide, és olvassatok bele a könyvbe!

 


Alex T. Smith: A kisegér, aki karácsonyra hazatalált

Már csak öt nap van hátra karácsonyig, és Fülöpnek, a kisegérnek még meg kell oldania a Nagyon Különös Rejtélyt, ezért világ körüli kalandra indul. Útja során régi, kedves ismerősei mellett elbűvölő új barátok segítik.

A szívet melengető, varázslatos történet huszonnégy és fél mesében bontakozik ki, melyek után egy-egy ünnepi recept, ajándékötlet vagy dekorálási tipp segíti a közös karácsonyi készülődést.

Fordította: Hamon Krisztina-Schmiedl Gábor
Korosztály: 4+
Ár: 5990 Ft

Ha szeretnétek ebbe is beleolvasni, akkor ide kattintsatok!

 


Mesék karácsonyig

Adventi mesekönyv 24 történettel
Minden nap vágd fel egy új mese oldalait!

Kari, a kisegér váratlanul levelet kap a Mikulástól, amiben azt írja, hogy sajnos idén nem fog tudni eljutni az erdőbe, hogy együtt ünnepeljen az állatokkal. Vajon mi történhetett? Lehet, hogy a Mikulás megbetegedett? És nélküle vajon hogy lesz ugyanolyan az ünnep?

A kisegér elhatározza, hogy megkeresi. De ki tudja, hol lakik a Mikulás? 23 izgalmas találkozásokkal teli történet után elérkezik a karácsony. De vajon a Mikulás is ott lesz?

Fordította: Benkő Gitta
Korosztály: 4+
Ár: 4490 Ft