Októberi újdonságok

Beköszöntött az ősz, ami kevés gyereknek jó hír, ezt kompenzálandó a népszerű rajzfilmcsatorna, a Boomerang remek programokkal és sok-sok újdonsággal vár minden mosolyra vágyó lurkót az egyik legutálatosabb hónapban is.

Csatlakozz Thomashoz és barátaihoz, akik most még energikusabbak, még színesebbek és még fiatalabbak, mint valaha! Sodor szigetén az élet eddig sem volt izgalmaktól mentes, ám a zenei elemekkel bővített sorozat új kalandokat tartogat gőzöseink és a nézők számára is. Thomas, a gőzmozdony legújabb kalandjai októbertől a Boomerangon!

Thomas, a gőzmozdony: Kismozdony kalandok - új részek

október 17-től mindennap 13.00
ismétlés: mindennap 8.00 és 10.30

 

A Batwheels főszereplői a DC bűnüldöző szuperhőseinek jól ismert járművei, akik ebben a sorozatban saját személyiségükkel bűvölik el az ifjú nézőket. Jön Bam, a Batmobil; Bibi, Batgirl motorja, Jett, a Batwing; Buff, a kamion és Red, a sportautó. A fiatal járművek még csak most ismerkednek a világgal, így a Cartoonito nézőivel együtt fedezhetik fel, milyen is szuperhősnek lenni, miközben az önbizalomról, a barátságról és a csapatmunkáról tanulnak.

Batwheels - új sorozat

október 15., 9.30
ismétlés: 15-én 11.30 és 16-án 10.30 és 12.30

 

Lucas, a nagyszívű, hihetetlenül aranyos ugrópók kalandjait követhetjük egy emberméretű külvárosi otthonban. A boldog, érdeklődő, zeneszerető, négyéves Lucas azt szeretné, ha csatlakoznánk hozzá, ahogy felfedezi és megismeri ezt az óriási világot, terjeszti a szeretet és az összetartozás igéjét, miközben rengeteget szórakozik barátaival.

Lucas, a pók - új sorozat

október 3-tól mindennap 13.30
ismétlés: mindennap 8.30 és 11.00


További izgalmas újdonságokat erre találtok!