A mellbimbóvillantás jót tesz a focinak

Az NFL legendája, Tom Brady legalábbis úgy látja, Janet Jackson és Justin Timberlake elhíresült produkciója nem ártott a sportágnak.

Nehéz elhinni, de már 19 éve, hogy Janet Jackson és Justin Timberlake fellépése a 2004-es Super Bowl félidejében világszenzációt okozott – nem a fergeteges zenei teljesítmény, hanem amiatt, hogy a közös daluk végén az énekes letépte Jackson melltartójának felét.

Az akkori döntő MVP-je (legjobb játékosa), Tom Brady egy podcastben most elmondta a gondolatait az incidensről, amely a mai napig vita tárgyát képezi.

Az apropó természetesen a mostani döntő volt a műsorvezetők megkérdezték a játékos véleményét Rihanna félidei műsoráról, és arról, hogy a meccsen részt vevő NFL-játékosok meg tudják-e nézni a félidei show-műsorokat. A hétszeres Super Bowl-bajnok erre azt válaszolta, hogy ő annyira koncentrált a meccsekre ilyenkor, hogy a koncertekre nem tudott odafigyelni.

Azon a bizonyos napon, rögtön a meccs után a riporterek az ő véleményét is kikérték a „balesetről”, ő pedig nem is értette, hogy miről beszélnek. Ma már úgy látja, a 19 évvel ezelőtti incidens hasznos volt a liga számára.

Azt hiszem, végül is jót tett az NFL-nek, mert mindenki erről beszélt, és ez csak több nyilvánosságot és több reklámot jelentett a félidei műsoroknak"

- fejtegette a nemrég visszavonult irányító, hozzátéve, hogy a mondás szerint nincs olyan, hogy rossz hírverés.

A 2004-es show-ra a Lifetime tavaly sugárzott Janet című dokumentumfilmjében is kitértek, ahol az énekesnő az esetet olyan balesetnek nevezte, "amelynek nem lett volna szabad megtörténnie". Felidézte azt is, hogy Timberlake megkérte őt, hogy csatlakozzon hozzá, amikor ő volt a 2018-as Super Bowl félidei show-jának fellépője, de végül visszautasította az ajánlatot, mert nem akarta felidézni a múltat.

Via: THR