Bud Spencer szeret minket. Viszonozzuk, de tüstént!

Bud Spencer hivatalos honlapja ordító betűkkel üdvözli a magyarokat. Ennyire szeret minket ez az ember. Minden ki van írva szép nagy magyarsággal, infók, hírek, webshop, amit akartok, az mind le van fordítva, hogy a trú rajngóknak ne kelljen az idegen nyelvekkel bajlódnia. Nincs más dolgunk, mint viszonozni ezt a mérhetetlen szeretetet. Nézzünk filmeket a nagymestertől!

Atyai pofonosztó

Bud Spencer, mint pap felgöngyölít egy gyilkossági ügyet, mert ugyan öntörvényű és a szabályokat nem szereti betartani, de azt azért csak nem nézheti, hogy egy ártatlan fiút elítéljenek.
szombat, Filmbox Family, 22:30

Őrangyalok

Bud Spencer egy börtönben raboskodik. Többször próbál megszökni társával, de nem járnak sikerrel, csak amikor szerzetesi csuhát öltenek magukra és kisétálnak az épületből.
hétfő, Film Mánia, 19:10

Nincs kettő négy nélkül

Bud Spencer és Terence Hill két riói milliomos bőrébe bújik. Klasszik.
vasárnap, Film+2, 17:35

Charleston

Bud Spencer egy zseniális mestertolvaj, aki festményeket lop, magas beosztású rendőröket tesz meg bűntársának, meg hasonlók.
vasárnap, Film+2, 11:50

Piedone, a zsaru

Bud Spencer egyik legismertebb karaterét talán nem kell ismertetni, de ha nagyon kell, akkor képzeljék el Ötvös Csöpit.
vasárnap, RTL Klub, 15:40

Ötfős hadsereg 

Ez egy klasszikus vonatrablós történet, ami mesterien ötvözi a spagettiwesternt és a bűnügyi krimit. Plusz Bud Spencer is oroszlánrészt vállal a filmben, úgyhogy rossz nem lehet.

szombat, AMC, 2:00