Chris Evans a világ legszexibb férfija

A People magazin idén az elsősorban a Marvel-filmek Amerika Kapitányaként ismert színészt választotta a világ legszexibb férfijának.

„Anyukám nagyon boldog lesz.

Mindenre büszke, amit csinálok, de ezzel aztán tényleg dicsekedhet majd” – mondta Chris Evans az amerikai magazinnak adott interjújában. Hozzátette: a legszexibb férfi cím olyasmi, amire akkor is emlékezni fog, amikor már öreg és ráncos lesz, és szerencsésnek érzi magát.

A lapnak nyilatkozva a sztár arról is beszélt, hogy szeretne megnősülni és családot alapítani, viszont a magánéletét nem szeretné kiteregetni. „Bizonyos dolgokat az ember szeretne megtartani magának, a családjának és a barátainak” – fogalmazott Evans, akit a Marvel-filmeken kívül láthattunk például A szürke emberben, a Jacob védelmében című sorozatban, a Tőrbe ejtvében vagy a Snowpiercer – Túlélők viadalában.


Ahogy arról többször is írtunk, tavaly a People Paul Ruddot választotta a legszexibbnek, amivel

kisebbfajta felháborodást keltettek

– legalábbis a New York Post berkeiben, ahol nem értettek egyet a döntéssel, és Page Six nevű pletykarovatukban már akkor azt írták, hogy Evans lesz a győztes.

Az amerikai magazin egyébként 1985 óta osztja ki minden évben a megtisztelő titulust, amelynek sztorija akkor kezdődött, amikor egy szerkesztőségi megbeszélésen egy Mel Gibsonról készülő anyag került szóba, és valaki felkiáltott:

„Istenem, ő a ma élő legszexibb férfi!”

Egy másik munkatárs pedig lecsapott a dologra, és felvetette, hogy ez lehetne a főcím. Végül persze nemcsak a cikk főcíme lett ez, hanem díjat alapítottak a frappáns cím köré – amit először, 1985-ben természetesen Gibson nyert meg. Hogy hogy festenek napjainkban a korábbi díjazottak, arról itt közöltünk képes összeállítást.


(via hvg.hu)


Nyitókép forrása: Michael Tran / FilmMagic / Getty Images.