Colin Farrell a magánéletben is jó arc - kommentcumanit indított be a színész

Többen is beszámoltak a személyes élményeikről a Twitteren.

Egy pincér, Chelsea Pope osztotta meg a Twitteren a történetet, melynek főszereplője Colin Farrell. A színész hajnali háromkor tért be a Fred 62 nevű étterembe, ahol tonhal krémet és sült krumplit rendelt, majd egy idő után odahívta a felszolgálót és azt mondta:

“Ez egy baromi jó krumpli”

 


Valószínűleg tényleg jóféle sült krumpli van a Fred 62-ben, ha Farrell csak ezért odahívta a pincért, és jól átgondoltan kifejtette róla a véleményét. Pope bejegyzése valóságos lavinát indított el, és többen is megírták kommentben a személyes élményüket Colin Farrell-lel, aki tényleg elég jó fej a való életben.

 

Forrás: Cindy Ord/WireImage/Getty Images

 

Az egyik twitterező arról számolt be, hogy ő volt a statiszta A fülke című filmben, akinek rendőrként ordibálni kellett Farrell-lel, aki minden felvétel után feltartotta a hüvelykujját, jelezve neki, hogy jól csinálta.

 

 

Egy másik beszámoló szerint Farrell egy könyvesboltban keresgélt, és a tulaj segített neki, ám nem találták azt a könyvet, amit a gyereke szeretett volna. A sűrű bocsánatkérésekre a színész csak annyit mondott: “Sebaj, barátom, rosszabb dolgok is vannak a világon”.

 

 

Az egyik tweetből az is kiderül, hogy Farrell tényleg szereti elismerni az étterem dolgozóinak munkáját. Egy alkalommal nem csak megdicsérte a neki sütött steaket, de meghívta a műszakot egy üveg borra.

 

 

Colin Farrellt legközelebb Martin McDonagh A sziget szellemei című filmjében láthatjuk, melyet a 2023. január 26-ától vetítenek a hazai mozik.

(via Uproxx)