Csajok a csúcson_Qka kannibál szemével

Az idén végre teljesült egy régi vágyam, hogy zenét írhassunk egy filmhez. Ez volt a Hangyák a gatyában. Szerencsére egy vígjátékról volt szó, amibe sokkal jobban beleillettek a gondolataink, mint bármilyen más műfajéba. Igaz, ott egy már meglévő számot kellett magyarra fordítanunk, de így is izgalmas feladatnak bizonyult. Nem is beszélve arról a sikerről, amit mind a filmnek, mind magának a számnak köszönhetünk. Bebizonyosodott, hogy a film erősíthet egy számot és fordítva.
Aztán jött a nagy meglepetés: a nyár folyamán ismételten megkerestek minket, és az előzo sikeren felbuzdulva újabb ötlettel rukkoltak elő. A "hangyás" film gyártói Németországban valószínűleg ugyanúgy gondolkoztak, mint minden normális ember, azaz, ha valami yo, akkor azt miért ne folytassuk!!!! Oké-oké lehet egy ilyen filmet készíteni még sokat, de a teljességhez egy fontos tényezőt figyelembe kellett venniük. Az előző film csak a pasikról és az ő első szexuális élményeikről szólt. Ahhoz, hogy a kamaszok szexuális életéről tökéletes képet tudjunk alkotni, hiányzott még valami: a másik oldal, a csajok, mondom a csajok, és nem is akárhogy, hanem a csúcson.
A megoldandó probléma ebben a filmben nem az, hogy az első szexuális élményt átélhessék, hanem az, hogyha már csinálják, akkor az legyen tökéletes. Magyarán el kell jutni az orgazmusig. De mi is az az orgazmus, és hogy lehet oda eljutni????? Ezekre a kérdésekre meg kell találni a választ!! Innentol kezdve adott, hogy egy érdekes, izgalmas, mókás és olykor sikamlós filmet lehet a témából kerekíteni. Bátran állítom, ez sikerült is az alkotóknak: a csúcsra vitték a filmet és vele a csajokat. Végre bebizonyosodott számomra, hogy a lányok tényleg szeretnek a nyeregben ülni.:-)))
Nem nagyon szeretnék részleteket kiemelni a filmből, mert akkor lehet, hogy nem pontosan mesélem el, és kihagyok egy-egy fontos momentumot, vagy éppen a poénját lövöm le. Azt viszont bátran kijelenthetem, hogy akinek a Hangyák a gatyában tetszett, az ebben a filmben sem fog csalódni. A csajoknak szinte kötelező jelleggel írom elő a megtekintését!!! :-)))
Már csak egy utolsó megjegyzés kedves férfitársaimnak: tessék a csajokat eljuttatni a lehető legtöbb érzelmi, testi vagy természeti csúcsra!! - a hatás önmagáért beszél majd, ezt garantálom! Ami pedig a moziba járást illeti: erre a filmre vigyétek el a csajotokat, és a legfelső sorból (a csúcsról) élvezzétek együtt a szórakoztató képsorokat.
Az ehhez a filmhez elkészített számunk a, "Mindenki azt akarja" sokkal, de sokkal izgalmasabb munka volt. Teljes szabadkezet kaptunk, és a nulláról csináltunk egy számot, amelyben közreműködik Völgyesi Gabriella (Unique), és Gergely Éva. Nem akartunk mi női hangon énekelni és rappelni, mert az nem lett volna olyan hiteles, és a végeredmény amúgy is magáért beszél. :-))) Én személy szerint nagyon élveztem a munkálatokat, mind a szám, mind a hozzá tartozó videoklip esetében. Hiába, na, yo dolog a csajokkal összedolgozni, mert együtt juthatunk csak el a csúcsok csúcsára!!!!!!!!!! :-)))))