Don Johnsonnal forgat tévésorozatot a Potter-filmek sztárja

Ruper Grint lúzer kamugép lesz a Sick Note című, morbid humorú szériában.

Ifjúkori kedvencünk, Sonny Crockett és Marlboro Man, azaz Don Johnson visszatér: a Harry Potter-filmek Ron Wisley-jével, Rupert Grinttel forgat új tévésorozatot - írja a Geektyrant.

A Sick Note címet viselő széria főszereplője egy megrögzött kamugép (Rupert Grint), akinek épp széthullott a párkapcsolata, sehogy sem halad a határidős munkájával és ezek miatt olyan hazugságspirálba keveredik, hogy azt már a főnöke (Don Johnson) sem tűrheti tovább. És amikor már szerencsétlen hősünk azt hiszi, ennél rosszabb nem jöhet, kiderül, hogy nyelőcsőrákja van.

A halálos kór diagnosztizálása után viszont furcsa helyzetbe kerül a megrögzött hazudozó: ismerősei, kollégái tapintatból nem húzzák fel magukat a kamuzásain, és úgy csinálnak, mintha minden rendben lenne. Csakhogy természetesen kiderül, hogy a világ legbénább rákkutató orvosa (Nick Frost) félrediagnosztizálta a páciensét, főhősünk viszont ezt már nem akarja senkinek sem elmondani, inkább tovább alakítja a halálos beteg hazudozót, akinek mindenki mindent elhisz. A fentiek alapján látatlanban is igen mókásnak tűnő, feke humorú sorozat jövőre debütál a Sky Atlantic csatornán.