Eddig sosem látott fotók jöttek ki a Zsivány Egyeshez!

A Disney gőzerővel promózza az év legjobban várt filmjét, amiben Felicity Jones ellopja a Halálcsillag terveit.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is egy vadonatúj Csillagok háborúja-filmet hoz nekünk karácsonyra a Disney: december 15-én kerül mozikba a Zsivány Egyes- Egy Star Wars történetA hónapok óta promózott film 1977-es Csillagok háborúja közvetlen előzménye: itt derül majd ki, hogyan sikerült megszereznie a lázadóknak Jyn Erso (Felicity Jones) vezetésével a Halálcsillag terveit, amit ugye később Leia hercegnő betáplált R2D2 memóriájába a Tatooine fölött. Jyn itt épp bilicsbe verve raboskodik - azt persze nem tudni, hogy a lázadók vagy a birodalmiak vendégszeretetét élvezi-e.

jyn-erso-is-cuffed.jpg

Van ugyen is egy apróság, ami miatt mindkét oldal ferde szemmel néz a lányra, az ő apja, Galen Erso (Mads Mikkelsen) dolgozta ki a Halálcsillag prototípusát, egyfajta birodalmi Manhattan-terv keretében, a tudomány diadalaként létre hozva egy bolygópusztító szuperfegyvert. Ami máris az új főgonosz, Krennic főigazgató (Ben Mendelhson) kedvenc játékszere lett. Krennic egyébként sok rajongó szerint pont olyan a hófehér egyenruhájával és a morcos fejével, mint a régi kánon egyik közönségkedvenc szereplője, Thrawn admirális. Van benne igazság, főleg a legfrissebb jelenetfotó alapján:

star-wars-story-photos5.jpg

A történetben fontos szerepe lesz még Cassian Andor kapitánynak (Diego Luna), aki totális ellentéte a vadóc Jynnek. Donnie Yen egy Chirrut Imwe nevű, vak harcos szerzetest alakít, Jiang Wen egy Baze Malbus nevű, nagydarab harcművész, az Aznap éjjel című, új HBO sorozatból ismert Riz Ahmed, a Felkelés forrófejű pilótáját, Bodhi Rookot alakítja.

star-wars-story-photos9_1.jpg

Alan Tudyk pedig egy átprogramozott birodalmi droid lesz, aki az alacsony túlélési esélyeket bemondó C-3PO és a harcias Csubakka keverkékeként minden bizonnyal vidáman fog szétcsapni a korábban még sosem látott, feketepáncélos Death Trooperek, azaz Halálosztagosok között. (via Geektyrant)