Érdekes műsorok a hétköznapokra

Csak a megszokott csatornákon szörfözik nap, mint nap? Fogalma sincs, mit nézzen, ha már nem kíváncsi a Barátok közt tízezredik epizódjára? Már éppen elővett volna egy könyvet? Jézusra kérjük, ne tegye! Megannyi jó műsor csak önre vár, mi pedig segítünk eligazodni közöttük.

Hétfő: Készhelyzet
A hét legszomorúbb napján, mi másra lenne szükségünk, mint egy adag felszabadult nevetésre.  Ez lehet az oka, hogy a Comedy Central hétfő esténként vetíti újonc műsorát. A Hajós András által vezetett rögtönzős műsor receptje viszonylag egyszerű: egy-egy kiváló színészt, vagy színpad közeli hírességet, egy számukra teljesen ismeretlen színpadi szituációba dobnak, és remélik a legjobbakat. Eddig bejött a számításuk, mert a sztárjaik jól állták a sarat.


Kedd: Maradj talpon
Ön is azok közé tartozik, akit érdekel, hogy hová tűnhet az a sok ember, akit Gundel Takács Gábor egy legyintéssel eltüntet a műsorából? És, ha a főjátékos ellenfelet választ, akkor tényleg szimpátia alapján dönt (ahogy állítani szokták), vagy valójában a legbutább kinézetű emberrel szeretne párbajozni? Ha ezekre a kínzó dilemmákra nem is, de megannyi más kérdésre kaphat választ a Duna tévé műveltségi vetélkedőjéből.


Szerda: Ízes élet
Hogyan lesz egy hat nyelven beszélő közgazdász diplomatából a konyhák tündére? Mautner Zsófi brüsszeli pályája teljesen kiszámíthatóan haladt a maga útján, de szakmai sikerei nem tették őt maradéktalanul boldoggá, így a gasztronómia világában is kipróbálta magát. A Chilli & Vanilia díjnyertes blogja óriási siker lett, ahonnan egyenes út vezetett az RTL klub Ízes élet című gasztro magazinjába. Partnerével, Pataky Péter séffel 9:10-kor varázsolják el nézőiket.


Csütörtök: Döbbenetes betegségek
Legtöbben természetesnek veszik, hogy egészségesen éljük le fiatalságunkat, és a különböző betegségek, csak idősebb korban alakulnak ki. Viszont van, hogy a természet félrekódol, és néhányunknak születésüktől fogva olyan döbbenetes betegségekkel kell együtt élniük, ahol az izomzatuk, a csontjaik, vagy a bőrük, különleges genetikai elváltozáson megy keresztül. A betegek megrendítő küzdelmét mutatja be a LifeNetwork TV műsora.


Péntek: Kennedy hét kritikus napja
Minden ember életében vannak sorsdöntő napok, de ha történetesen ő az USA elnöke, akkor ezek a momentumok nagyobb súllyal bírnak, és talán az egész világra kihatással lehet. John Fitzgerald Kennedy halálának 50. évfordulójára, a National Geographic idézi fel a híres politikus életének hét legfontosabb napját.

A PORT.hu ajánlja:

Készhelyzet - Comedy Central

Maradj talpon - Duna Televízió, Duna World

Ízes élet - RTL Klub

Döbbenetes betegségek - LifeNetwork

Kennedy hét kritikus napja - National Geographic