Ezek 2023 legnépszerűbb Instagram-posztjai

A sminkmentes Selena Gomez és Cristiano Ronaldo versenyzett egy naplementével.

A Wikipedia utoljára november 4-én frissült toplistája alapján az év legjobban lájkolt posztjai az Instagramon Selena Gomeztől, a futballsztár Cristiano Ronaldótól és egy fotóstól származnak, aki egy színes eget örökített meg.

A @jiangzhibin24 néven posztoló felhasználó egy elképesztően látványos naplementét kapott lencsevégre, amiért mintegy 34,5 millió lájk lett a jutalma. Ezzel az Instagram történetének legkedveltebb reel/videó posztja lett, mivel az összes, az örökranglistán felette lévő poszt csak képeket tartalmaz. Összességében ez a hatodik legkedveltebb poszt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

liz_6 (@jiangzhibin24) által megosztott bejegyzés

A következő két 2023-as poszt a listán Ronaldótól származik, aki 2023 januárjában szerződött a Szaúd-Arábia-i En-Naszr FC-hez. Mindkettő akciófotókat mutat be Ronaldóról meccsek közben, és mindkét posztnak 28 millió lájkja van fejenként. A posztok a 14. és a 15. helyen állnak az örökranglistán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

A 2023-as toplista 4. helyén (és egyben az örökranglista 19. helyén) Selena Gomez posztja található. Az énekesnő március 13-án osztotta meg két, sminkmentes szelfijét "Violet chemistry" felirattal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés

Nem meglepő Gomez helyezése, tekintve, hogy egykor ő volt a legnagyobb követőbázissal bíró személy az Instagramon, jelenleg pedig ő a legtöbbet követett nő, zenész, színész, és észak-amerikai személy a platformon.

Via: Uproxx