Forog a Magic Mike folytatása!

Visszatérnek a nehéz megélhetésért és az Amerikai Álomért táncoló kigyúrt férfiak, és azt is eláruljuk, ki áll majd a kamerák mögött.

A 2012-es év egyik legnagyobb meglepetése volt Steven Soderbergh Magic Mike-ja, amely a férfi sztriptíztáncosok, vagyis chippendale fiúk világában játszódott, és a sikamlós téma ellenére nem csupán zajos közönségsikernek bizonyult, de rengeteg kritikai elismert is aratott, számos díjat és jelölést vihetett haza. Nem is csoda, hogy jön a folytatás, amelynek a napokban indultak meg az ún. second unit forgatása a dél-kaliforniai Myrtle Beach-en, ahol még a fontosabb szereplők nélkül dolgoznak, elsősorban a helyszínekre koncentrálva. A dolog érdekessége, hogy Soderbergh, aki egy időre visszavonult a rendezéstől - ezt a feladatot korábbi rendezőasszisztensének, Gregory Jacobs-nek adta át - ezúttal vezető operatőrként és vágóként vesz részt a film elkészítésében.

A stáblistán ugyan egy bizonyos Peter Andrews szerepel majd, de ez senkit ne zavarjon meg, ez a rendező szokásos „művészneve” az ilyen esetekben. A folytatás címe Magic Mike XXL lesz, és bár a történetről szinte semmit sem tudni, az hírlik, hogy afféle road movie lesz. A főszereplő Channing Tatum is visszatér, akárcsak a korábbi táncosok nagyrésze, a premiert pedig 2015 július 1.re tűzték ki. A 7 millió dolláros gyártási költségből készült első film világszerte 167 milliót kaszált, kérdés, hogy a második rész mennyire lesz sikeres.