Gwyneth Paltrow gyertyát eszik, Schwarzenegger Zeusznak öltözik

Február 14-én rendezik a Super Bowlt, az NFL döntőjét, ahol a legelborultabb reklámok is helyet kapnak a mozielőzetesek mellett. Itt van pár teaser.

Február 14-én rendezik a Super Bowlt, az NFL döntőjét, ami a legnagyobb amerikaifoci-esemény. Tömegek követik a közvetítést a tévében, így hagyományosan nem csak a sportrajongók számára különleges ez az este: a hollywoodi filmstúdiók rendszerint ekkor mutatják be közelgő blockbustereik előzeteseit, újabban pedig a reklámokra is nagy figyelem irányul, mert az alkalomra időzített kisfilmjeikkel a kreatívok általában derekasan odateszik magukat.

A csinnadrattát mi sem bizonyítja jobban, hogy már ezeknek a reklámoknak is vannak teasereik, azaz rövidke ízelítőt kapunk a filmecskékből, amiket majd a Super Bowl közvetítésének reklámblokkjában fognak sugározni. Az Uber Eats rögtön három spotot is beharangozott, 

és az egyikben Gwyneth Paltrow saját vaginagyertyájába harap, majd megállapítja, hogy bár kicsit fura íze van, tulajdonképpen nem is rossz.

Az Uber Eats két további teasert is közzétett, az egyikben Jennifer Coolidge, a másikban pedig Trevor Noah szerepel – előbbi rúzst és sminkecsetet eszik, amiket az ételek között talált, és nagyon ízlik neki, utóbbi dezodort, de az nem finom. És míg Paltrow spotja véleményes, ezek nagyon viccesek, ahogy az is, hogy kiírják, hogy a reklámokban szereplő termékek csak kellékek, a valóságban azért ne egyék meg azokat.  A cég arra bátorítja az embereket, hogy derítsék ki, miért esznek a hírességek nem ehető dolgokat, de elég valószínű, hogy a reklámok a nem élelmiszer jellegű termékeket hivatottak népszerűsíteni, amelyeket az Uber Eats most kezd el árusítani, köztük piperecikkeket, sminket és állítólag (vagina?)gyertyákat is.

Schwarzenegger meglepetésszerűen érkezett Zeuszáról is lehullt a lepel. Sajnos szó sincs valami bűnös élvezetet nyújtó fantasyről, csupán egy autóreklámról, amiben a nagy szakállú Schwarzenegger egy kávézóban kortyolgatja macchiatóját. Jövő héten megtudjuk, mi köze Zeusznak a BMW-hez.

(Források: Uproxx és Uproxx)

 

A PORT.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.