Helen Mirren beszólt Dwayne Johnsonnak

A színésznőnek nem engedték, hogy saját maga vezessen a Halálos iramban 8 autós üldözéses jeleneteiben.

Pont egy hónapja írtuk meg itt a Porton, hogy Helen Mirren is szerepelni fog a Halálos iramban 8-ban, ráadásul kaszkadőr nélkül veszi fel az összes autós üldözési jelenetét. A hír félig igaz, a 70 éves színésznő valóban egy teljes napon keresztül forgatott Vin Dieselékkel, de akármennyire is szerette volna, nem engedték meg neki, hogy saját maga vezesse a filmbéli kocsiját a nyaktörő üldözési jelenetkeben.

letoltes_1_1.jpg

Szerencsére viccesen kezelte a helyzetet, és azt nyilatkozta:

Sajnos nem engedtek vezetni. Na de hátha majd a Halálos iramban 12-ben megengedik!

Mirren azt is hozzátette, hogy a világ legnépszerűbb autós franchise-ának stábjában valószínűleg nem sokan tudnak olyan kocsit vezetni, ami nem automata váltós.

Kétlem, hogy a Szikla tudná, mi az a kuplung! 

A széria fő arca, Vin Diesel jót röhögött ezen a nyilatkozaton, és visszaüzent Helen Mirrennek, hogy vigyázzon mit kíván, még a végén tényleg elhívják vezetni a későbbi Halálos iramban-filmekbe. 2019 áprilisában ugyanis jön a Halálos iramban 9, 2021-ben pedig a jubileumi 10. rész! A nyolcadik Halálos iramban 2017. április 14-én kerül mozikba, Helen Mirren, Vin Diesel és Dwayne Johnson mellett felbukkan majd benne, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Kurt Russell, Charlize Theron és Scott Eastwood (Clint Eastwood fia), valamint Kristofer Hivju és Nathalie Emmanuel a Trónok harcából. (via Movieweb)