Ilyen véres trailerről a Trónok harca is csak álmodhat

Kijött az Ash Vs. Evil Dead 2. évadának vadonatúj előzetese, a tévétörténelem legbrutálisabb 30 másodpercével. Véres ökörködés, pont ahogy szereted!

Sokan fanyalogtak eleinte, amikor Bruce Campbell és Sam Raimi a retrólázat és a remake-gyártó őrületet meglovagolva tévésorozatban támasztották fel a régi nagy sikerüket, az Evil Dead-trilógiát, de a dolog végül jól sült el, és a horrorrajongók tavaly végigröhögték az Ash Vs. Evil Dead első évadát.

Idén októberben természetesen jön az új évad, amihez egy patakvérben úszó, őrülten menő és brutális előzetest is összedobott a Starz tévécsatorna (amit egyébként pár napja megvett a Fűrész-filmekkel és az Éhezők viadalával nagyágyúvá felnövő Lionsgate stúdió). A sztori pont ugyanaz lesz, mint eddig. Mikor a láncfűrészkezű, 30 év alatt megpocakosodott Ash végre már azt hinné, kinyírta az összes démont, zombit és csontvázat, szögre akaszthatja a puskát, a Necronomicont meg elrejtheti egy ládába a füvezős zacskók és a töltények alá, megint előkúsznak a pokolbéli fattyak, hogy megkeserítsék az életét. (via Gektyrant)