Kiefer Sutherlanddel készül az Egyenesen át 2

Julia Roberts és Kevin Bacon viszont nem szerepelnek az 1990-es thriller folytatásában.

Tovább tombol Hollywoodban a remake- és folytatásgyártó láz: 26 évvel az első után második rész is készül Joel Schumacher 1990-es természetfeletti thrilleréhez, az Egyenesen áthoz. A film egy csapat fiatal orvostanhallgatóról szólt, akik a tudomány nevében halálközeli állapotba juttatták, majd újraélesztették egymást, de a bizarr kísérletek után egyre furcsább dolgok történnek velük.

Az 1990-es film igazi sztárparádét vonultatott fel, hiszen a fiatal orvoscsapatot olyan sikerük csúcsán lévő nagyágyúk alakították, mint Kevin Bacon, Oliver Platt, William Baldwin, Kiefer Sutherland és Julia Roberts (akik ráadásul a forgatáson össze is jöttek, és egy évvel később már az esküvőjüket is kitűzték, csak a színésznő az utolsó pillanatban lelépett Sutherland legjobb haverjával, Jason Patric-kel).

A folytatásban viszont csak Kiefer Sutehrland lesz benne a régi csapatból. A brit Metro magazinnak adott interjújában elmondta: nagyjából egy perc gondolkodás után mondott igent a készítőknek, mert nagy kedvence volt az Egyenesen át. A karaktere ugyanaz lesz, aki a régi filmben, a ledoktorált Nelson White, aki azóta már más néven kénytelen folytatni egyetemi professzorként a klinikai halál állapotát tanulmányozó, bizarr kísérleteit. Az új orvostanhallgató csapat tagjai fiatal színészek lesznek: Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton és Kiersey Clemens. (via Geektyrant)