Kijött a Trónok harca 7. évadának előzetese, de mi az a jó zene benne?

A trailerben a három főszereplő - Jon Snow, Cersei, Dany - sétálgat egy nagyszerű zenére, aminek Sit Down a címe, hogy aztán tényleg leüljenek a trónra.

A trailer végén az is kiderül, hogy az eddigi gyakorlattól eltérően nem tavasszal, hanem csak júliusban mutatják be az új évadot, ami abban is más lesz az előzőekhez képest, hogy a tíz epizód helyett csak hét részből áll majd. 

De mi az a zene, amire olyan szépen, komótosan sétálnak? Egy James nevű, 90-es évekbeli alternatív együttes Manchesterből, akik az énekes, Tim Booth 2001-es távozásakor feloszlottak, majd 2007-ben ismét összeálltak, és máig aktívak. Legismertebb számaik a Sit Down mellett a Come Home, vagy a She's a Star.

Tim Booth egyébként nagy rajongója a Trónok harcának, és hatalmas öröm volt számára, hogy a zenéjét felhasználták a trailerben, de nem ez volt az első számuk, ami elhangzott már a sorozatban, korábban a Heroes és a Wicked Game is felcsendült  már. Az énekes arról is beszélt, hogy szívesen fellépnének Daenerys megkoronázásán.