Kiszivárgott az új Conan-film nyitójelenete

A Legend of Conan pont úgy fog kezdődni, ahogy a '82-es film véget ért: az aquiloniiai trónon ülő, öreg barbárral.

Will Beall, a gengszerosztag és az Aquaman írója a napokban elárulta, hogy az évek óta tervezgetett, harmadik Arnold Schwarzenegger-es Conan-mozifilm pont úgy fog kezdődni, ahogy az előző kettő véget ért: az ősz szakállú, öreg kimmériai barbár Aquilonia trónján ül, egy narrátor pedig a hőstetteit sorolja.

legend-of-conan.jpg

Beall ugyanis 11 éves kora óta hatalmas rajongója a John Milius-féle 1982-es Conan, a barbárnak (a felejthető folytatásnak már nem annyira), állítása szerint ez volt az a film, ami teljesen megváltoztatta az életét. A Hollywoodban még új húsnak számító forgatókönyvíró most is azt szeretné, ha az évek óta hallgató John Milius rendezné meg a most épp The Legend of Conan munkacímen futó harmadik részt - de ebbe persze jogtulajdonosoknak is lesz még beleszólása.

Jelen állás szerint ugyanis a 2011-es, Jason Momoa-féle Conan producere, Fredrik Malmberg rendelkezik a Conan-filmjogok fölött. A 2012 óta tervezgetett Conan 3 másik forgatókönyvírója a Halálos iramban 3-7 írója, Chris Morgan lett, aki Malmberggel együtt még tavaly nyilatkozott úgy, hogy az új film egy R-kategóriás zúzás lesz, és mindenképpen a 69 éves Arnold Schwarzenegger lesz a főszereplője.