Macaulay Culkin horrortanácsokat adott a keresztlányának

Michael Jackson lánya, Paris a keresztapja sorozatának spin-offjában kapott szerepet, úgyhogy kikérte a színész véleményét.

Az E! News-nak adott interjújában a 23 éves Paris Jackson elárulta, hogy amikor felmerült a lehetőség, hogy bekerülhet az új American Horror Stories című antalógiasorozatba, kikérte a keresztapja tanácsát, Macaulay Culkin ugyanis az Amerikai Horror Story bemutatás előtt álló 10. évadában szerepel. Papíron Jackson nem árulhatta volna el a hírt, hogy benne lesz a sorozatban, mert aláírt egy titoktartási szerződést, de úgy volt vele, hogy Culkin is ugyanabban a franchise-ban szerepel, ezért talán nem akkora bűn, ha felhívja. A Reszkessetek, betörők! sztárjának fő tanácsa az volt, hogy:

Told túl néhol! Játssz túl, és legyél kicsit színpadias.”

Lehet, hogy a tanácsnak is köszönhetően, de Jackson végül bekerült a spin-off sorozatba, ahol egy Maya nevű karaktert alakít két epizódon át.

A színésznő a forgatásról küldött is egy véres szelfit Culkinnak, aki olyan forgatási fotóval válaszolt, ahol az ő haja is véres. Jackson szerint ez „nagyon cuki volt.”

via: EW