Minden korábbinál durvább előzetest kapott az Ash Vs. Evil Dead

Annyi kiontott vér és belsőség van benne, hogy be sem mutathatja a stáb a hétvégi Comic Conon.

Eredetileg a hétvégi San Diego-i Comic Conon debütált volna az Ash Vs. Evil Dead második évadának új előzetese, de annyira undorító lett, hogy ott inkább nem akarják levetíteni a szervezők, így most kikerült a netre. Persze ezt az a Kid Cudi nevű rapper írta az Instagramján, akinél először bukkant fel a valóban igen véres és vicces előzetes, úgyhogy lehet az egész csak a reklámkampány része, és a Starz előre megbeszélte a  Comic Connal a "kitiltást". Íme a trailer:

A sztori pont olyan véres és vicces lesz, mint eddig. A megpocakosodott Ash azt hiszi, kinyírta az összes démont, zombit és csontvázat, és végre szögre akaszthatja a puskáját meg a láncfűrészkezét, hogy kedvére bulizhasson a rajongóival. Ám a Necronomiconra epekedő élőholtak megint előkúsznak a homályból, hogy hogy megkeserítsék az életét.

Csakhogy most nem Jacksonville-t lepik el, hanem Ash szülővárosát, hanem a michigani Elk Groove-ot, így a láncfűrészkezű hős kénytelen lakókocsiba pattani az újdonsült barátaival (Ray Santiago, Dana DeLorenzo), és az Ace of Spades dallamaira látványosan rendet vágni a sötétség seregének sorai között. Alig várjuk az októberi premiert! (via Geektyrant)