Mit ajánlunk a hétköznapokra?

  • Bruti / PORT.hu

Sajnos hamar elillant a hétvége, és mi a hét legszomorúbb napján mindent elkövetünk, hogy könnyebben átvészeld a munkanapok monoton ritmusát. Mai ajánlónkban eláruljuk, hogy a héten miért érdemes bekapcsolni a tévét.

Hétfő:

Kezdjük az RTL Klub legaktuálisabb műsorával. A Farm már negyedik hetét kezdi, de még nem késő csatlakozni műparasztjaink életéhez. Ugyan három versenyző már kiesett, néhányan meg maguktól léptek le, de a tanyán még mindig tizenegyen laknak, így meglehetősen pörgős az élet. Itt nem találkozhatunk a Való Világ luxusával, a játékosok mindent maguknak teremtenek, így kénytelenek elsajátítani az állattartás és a növénytermesztés alapvető szabályait. Ma kiderül az új heti gazda személye is.

Kedd:

A TV2-nél is változnak a dolgok, és most nem a csatorna átszervezésére gondolok, hanem egy régi műsorukra. A Hal a tortán - A küldetés megújult szabályokkal és vadonatúj séffel tért vissza a képernyőre. Kovács Lázár nem könnyíti meg a házigazdák dolgát, ugyanis vége a nagybevásárlások korának. A celebek csak azt az alapanyagot használhatják, amit előzetesen egy kvízjátékban elnyertek, ráadásul a főzésre szánt időt is redukálták.

Szerda:

Ha tegnap nem volt elég a főzőcskéből, akkor itt az RTL II új vetélkedője, a Hagyjál főzni! Istenes Bence vezetésével kétfős csapatok mérik össze konyhai tudásukat a saját maguk által beküldött családi receptekkel. A párost minden esetben anya és felnőtt gyermeke alkotja, de nehezítésként csak a gyerek főzhet, míg a mama instruálja őt a pult mögül. Ez általában nem sül el jól, ezért a végén odaengedik a szülőt is a lábashoz.

Csütörtök:

Mára már valószínűleg elegünk lett a vetélkedőkből, így inkább a Discovery Channel egyik sikeres dokumentumsorozatát ajánljuk. Az Aranyláz Alaszkában néhány elszánt aranyásóról szól, akik mindent feláldoznak az áhított nemesfém megszerzéséért. De ezek a fickók már nem guggolnak egy aranymosó tállal egész nap a folyóparton, hanem többszázezer dolláros felszereléssel szántják fel Alaszka zord vidékeit. Ráadásul a természet sem segít ebben, hiszen arrafelé rövid a nyár, alig pár hónapjuk van megkeresni az egész évi betevőjüket.

Péntek:

A hét utolsó munkanapjára a National Geographic vadonatúj sorozatát ajánljuk. Az Isten nyomában Morgan Freemannel, arra keresi a választ, hogy a világ különböző pontjain miként próbálják az emberek megérteni Istent és a vallást.  a lehető legjobb választás volt a feladatra, hiszen közvetlensége, pozitív kisugárzása miatt könnyedén megnyílnak neki az emberek.