Nézz meg 1 percet a Némó nyomában 2-ből!

A Szenilla nyomában egy újabb látványos és őrült víz alatti kaland lesz a Pixartól.

Szenilla, Pizsi, Némó és a szörföző teknősök is visszatérnek a 2003-as Némó nyomában folytatásban, ami június 16-án kerül itthon a mozikba, Szenilla nyomában címmel. A Disney most egy rövid részletet is kiszivárogtatott a kasszarobbantó Pixar-animáció folytatásából, íme:

13 évvel ezelőtt a Némó nyomában óriási sikert aratott: a kisfiát kereső, teszetosza bohóchal nagy kalandja majdnem 1 milliárd dollárnyi bevételt (egészen pontosan: 936,7 milliót) kaszált a mozikban. A Szenilla nyomában címet viselő folytatáshoz viszont jobban illene inkább Szenilla szüleinek nyomában cím, mivel a három halacska ezúttal a mindent elfelejtő Szenilla rokonait keresi egy óceanáriumban.

Nagy kérdés persze, hogy a régi sikereket meg tudja-e ismételni a Pixar a mostani folytatásos, remale-es és képregényfilmes blockbusterdömpingben, bár az biztató, hogy a Szenilla nyomábant is ugyanaz az Andrew Stanton írta és rendezte, aki az első részt. Pár nappal ezelőtt viszont kijött egy új előzetes is a filmhez, pótolja be mindenki, akinek kimaradt! (via Movieweb)