Szombati programok

Akinek szűk a főváros, a hétvégén elszaladhat a Dunakanyarig egy jó kis szórakozásért. A maradiak mindenféle téren, kertben és egyéb helyen talállhatnak audio és vizuális programokat, a szemfülesebbek a kettő keverékével is találkozhatnak!

Dunakanyar Fesztivál- Nagymaros 2023

Nagymaros, július 8-9.

A településekkel közösen olyan programokkal készülnek, ami a helyi lakosoknak és a kilátogató érdeklődőknek is izgalmas és érdekes lehet. A cél, hogy mindenki jobban megismerje és felfedezze a csodálatos Dunakanyart.

Nemzetek Fesztiválja - Bemutatkozik Törökország

Hunyadi tér, július 8., 16:00

Az Eötvös10 idén nyáron is megrendezi a különféle népek, nemzetek közötti barátságot erősítő népszerű programsorozatát a Hunyadi téren. Az idei sorozat első részében a Török Köztársaság Budapesti Nagykövetségével közösen mutatják be a török kultúrát. Szeretettel várják a családokat a szabadtéri és ingyenes eseményre!

I Love 2000's ✘ Budapest Park

Budapest Park, július 8., 17.00

Az 2023. július 8-án az időgép újra felszáll! Csatlakozz és éld át újra a 2000-es évek hamisíthatatlan party-hangulatát a Budapest Parkban!

Piramis

Barba Negra, július 8., 18.00

A Piramis zenekar – nem túlzás így fogalmazni - élő legenda, bemutatni senkinek nem szükséges, főleg nem az olyan lassan ötven éve megunhatatlan slágereket, mint a Szállj fel magasra, Ha volna két életem, Szabadnak születtem, vagy éppen a Becsület, amik július 8-án a Barba Negrában is egészen biztosan felcsendülnek majd.

Dürer Kert, július 8., 18:30

Most köszönthetitek majd a szülinapos kertszínpadon a VHK-t és a The Devil’s trade-et… Sámán punk, mágikus népzene és doom folk ütemek fogják körüllengeni a boldog koccintásokat rátok, a Dürerre, és legalább még 15 közös évre! Ha ez nem lenne önmagában eléggé nagy örömhír, a bandák INGYENES koncerttel készülnek, a további részletekkel hamarosan jelentkeznek.

Áron András, vendég: A Bence Kalandjai

Kertem, július 8., 19:00

Áron András ‘Apey’ neve kevesek számára cseng ismeretlenül (LAZARVS, Apey & the Pea, Trillion, ex-Neck Sprain, ex-Grand Mexican Warlock), első önálló albuma, a 2010-ben megjelent Feathers, Black Flowers, amely a gyermekkorát tükrözi.

System Of A Down est by Anett&Livi Acoustic feat. Radó Éden

Dürer Kert, július 8., 20:00

Hazánkban nagy hagyománya van a tribute bandáknak, Anett&Livi Acoustic feat. Radó Éden pedig egy igazán egyedi koncepcióval varázsolja el a közönséget. A hölgyek ugyanis System Of A Down dalokat adnak elő – akusztikus gitárokkal és zongorával. Anett&Livi Acoustic tavaly úgy döntött, hogy fejet hajtva a System dalok előtt, kimaxolják a hangszerelést és a két ének szépségét. Így a System esteken a Tiansen zenekar frontemberével, Radó Édennel kiegészülve állnak színpadra.

Hunyadi téri kertmozi - Zöldalma

Hunyadi tér, július 8., 21:00

Újra ingyenes kertmozi az Eötvös10-zel a Hunyadi téren egész nyáron! Menjetek és mozizzatok együtt a szabad ég alatt! Pokrócot, nasit, szükség esetén szúnyogriasztót vigyetekk magatokkal!

Budapest Garden, július 8., 21:00

Alex, a nappal hegesztőmunkásként dolgozó fiatal lány esténként táncosként lép fel egy bárban. Az minden vágya, hogy egy nap balett-táncosnő lehessen. Érvényesüléséhez azonban csak tehetségét és tánctudását hajlandó latba vetni, a szépségével kivívott járó támogatást - csakúgy, mint minden más protekciót -, élből visszautasítja.

Prime FM presents: SEBASTIAN BUSTO (Arg)

Akvárium Klub, július 8., 23:00

A nagysikerū tavaly novemberi LED Roomos fellépése után Sebastian Busto újra hazánkba látogat! A méltán népszerū argentin progressive house dj/producer ezúttal az Akvárium Klub Volt Lokál termébe fogja pörgetni aktuális kedvenceit egy hosszú szett keretében! Az alkalomhoz illõ fel és levezetésrõl Rich, Hunter, Kühl és Christian Gainer fog gondoskodni!

Egy még faszább kis buli

A38 Hajó, július 8., 23:00

Érdekes módon a harmadik buli előbb lesz, mint a második. De csak hogy ne kelljen augusztusig várni egy igénjesh és kultúrálish bulira. A lidocain kereteit szétfeszítették az új zenék - melyek hömpölygő tengerként árasztották el a kis csónakot. Ezen az estén is csak új dolgokat tolnak. Semmi régit.
Elefánt, Carson Coma, Analog Balaton, Galaxisok, Krúbi, Csaknekedkislány, Ricsárdgír, Beton.Hofi, Lil Frakk, Azahriah, Dzsúdló, Hundred Sins, aurevoir., Platon Karataev, stb.