TikTokker lesz Johnny Depp

Még csak tegnap regisztrált, de már milliók követik.

Még nem is posztolt a TikTokon Johnny Depp, de már 2.3 millió követője van. Az 58 éves színész azután regisztrált a közösségi oldalra, hogy megnyerte az Amber Heard elleni rágalmazási pert, amelyet azért indított, mert a volt felesége közvetve bántalmazónak titulálta egy Washington Post-véleménycikkben. A hat hétig tartó tárgyalás után az esküdtek június 1-én hozták meg az ítéletüket, amelyben megállapították, hogy Heard kijelentései a házasságáról "hamisak" voltak, és a színésznő "tényleges rosszindulattal" cselekedett.

Ahogy arról a Porton is beszámoltunk, az internetes közvélemény nagy része végig Depp mellett állt, a rajongói pedig különösen aktívak voltak a TikTokon, talán ezért is döntött úgy a sztár, hogy éppen ehhez a videómegosztó platformhoz csatlakozik.

Ha akarna, a színész már most is tudna miről posztolni, mert továbbra is az Egyesült Királyságot járja, Jeff Beck koncertturnéján lép fel gitárosként. A duó legutóbb vasárnap adott magáról hírt, amikor is egy birminghami indiai étteremben hoztak össze egy komolyabb számlát.

A privát rendezvény keretében 20 barátjukat vendégeltek meg, és a végén nagyjából 50 ezer fontot hagytak ott. Az étterem vezetője, Mohammed Hussain később úgy nyilatkozott, hogy a sztár elképesztően szerény volt, és még beszélgetni is tudtak négyszemközt.

Via: Independent