Végre kapott egy jó trailert a Szellemirtók 3

Az előző két rész kultikus zenéjét is belerakták a csupa csajos folytatásba.

Sajnos a csajos Szellemirtók eddig nem szerepelt túl jól a potenciális célközönségnél: szinte az első jelenetfotók és trailerek óta kutyázzák a neten a július 28-án mozikba kerülő filmet. Most viszont végre kijött egy ütős előzetes a filmhez, amiben igaz, hogy Dan Aykroyd és Bill Murray helyett már Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon és Leslie Jones üldözi a városlakókat terrorizáló kísérteteket, de legalább a zene és Slimer a régi. És az is egyre viccesebb, ahogy Chris Hemsworth az ütődött titkárféleséget alakítja, aki vagány Szellemirtó szeretne lenni, csak sosem jön össze neki.

Szegény Dan Aykroyd már vagy 10 éve össze akarta hozni a Szellemirtók-trilógia záródarabját, csak Bill Murray-nek sosem tetszett a forgatókönyv (egy időben mindig széttépte az új verziót, aztán azzal haknizta tele a médiát, hogy csak akkor vállalja be a harmadik részt, ha meghal benne és gonosz szellemként szívatja a régi barátait, és 2014-ben a régi részeket író és a bogaras Egon Spenglert alakító Harold Ramis is elhunyt.

 

A harmadik rész terve végül annál a Paul Feignél kötött ki, aki az utóbbi években sorban forgatta a kasszarobbantó vígjátékokat Melissa McCarthyval: a Koszorúslányok és a Női szervek után A kémben fél Budapestet bemutatta nyugati nagyvárosokként. A Szellemirtók 3 július közepén debütál, mi viszont sajnos csak július 28-án láthatjuk, hogy Dan Aykroyd, Bill Murray és Ernie Hudson tényleg megkapták-e a korábban többször is beígért, vicces cameoszerepüket. (via Den of Geek)