25 éves DiCaprio új barátnője, és ehhez az internetnek is van pár szava

Mindenki azon poénkodik, hogy be fog-e ütni megint a „leopauza”.

Tavaly nyáron nagyot ment a neten, hogy a színész szakított barátnőjével, Camila Morrone modellel, miután az nem sokkal azelőtt 25 éves lett. Szorgos sajtómunkások összeállították Leonardo DiCaprio szerelmi életének idővonalát, amiből kiderült, hogy mindig szakított az aktuális szerelmével, amint annak életkora elérte a bűvös 25-öt. Szeptemberben érkezett a bulvárhír, hogy a 48 éves színész egy 27 éves nővel, Gigi Hadid szupermodellel találkozgat, ami megcáfolta volna a Leo-törvényt, de a jelek szerint vagy kamu volt a hír, vagy a randikból mégsem lett párkapcsolat.

Az internetes népművészek kezelésbe vették a 25 éves barátnőjével szakító Leonardo DiCapriót

Mindenki azon viccelődik, hogy a sztár csak 25 éven aluli lányokkal randizik. Még a Ryanair is beszállt a poéngyártásba.

Leo-mémek

 

A legfrissebb hírek szerint DiCaprio, aki novemberben lesz 49 éves, most Vittoria Cerettivel, egy 25 éves olasz modellel randizik, vagyis úgy tűnik, szakított a hagyományokkal – de persze az is lehet, hogy csak kitolta egy évvel a Leopauza felső határát. Ceretti csak jövő júniusban lesz 26, vagyis ebben az esetben még nem kell egy ideig attól tartania, hogy lapátra kerül. A párost rendszeresen látják randevúzni, klubokban táncolnak, fagyiznak, és egy bennfentes állítása szerint "élvezik, hogy mélyebb szinten megismerhetik egymást". Az internet népét ez természetesen nem tartja vissza az élcelődéstől.

Az X (korábban Twitter) egyik felhasználója szerint Leo azért randizik egy 25 évessel, hogy rácáfoljon a közvélekedésre.

Egy másik megfejtés szerint csak annyi történt, hogy Leót is elérte az inflációs válság.

Volt olyan is, aki igyekezett megnyugtatni azokat, akik attól félnek, hogy Leo megváltozott, mert Ceretti így is elég fiatal: három hónappal azelőtt fogant meg, hogy a Titanic mozikba került volna.

Jött egy képregényes poén is, a bárjelenetben az idős férfi megkérdi a fiatal nőt, hogy miért hiányzott eddig az életéből. A válasz: az első kétharmada alatt még nem is éltem.

Sokak szerint a kapcsolatnak úgyis vége lesz legkésőbb a modell 26. születésnapján.

Valaki szerint szívszorító drámát lehet írni ebből a sztoriból: Leo őrülten szerelmes lesz a nőbe, de gyötri a tudat, hogy 365 napon belül véget kell vetnie a kapcsolatnak.

Az internetnek amúgy nem kell mindent elhinni: az év elején elterjedt a pletyka, hogy DiCaprio egy 19 éves nővel randizik, de a hírről kiderült, hogy kamu.

Via: Uproxx