5 meztelen jelenet a filmekben, amit valószínűleg te is elszalasztottál

Az egész csak egy pőre pillanat, de hidd el, ott van!

A mozifilmekben előforduló meztelenséggel mi is sokat foglalkoztunk már, de ezek mindig olyan jelenetek voltak, amikor egyértelműen látszott a színész pucér teste. De vannak olyan rafinált megoldások, mikor pusztán egy pillanatra látható a pőreség – ezekből szedtünk most össze ötöt, ami minden bizonnyal neked sem tűnt fel.

 

Star Wars: A Jedi visszatér (1983)

A Star Wars-filmek nem a féktelen meztelenkedésről és szexjelenetekről híresek, így ez a pucér pillanat nem is volt szándékos. Arról a pillanatról van szó A Jedi visszatérben, mikor Jabba, a hutt egy Oola nevű twi'lek táncost ráncigál a láncon. Ekkor történik a nem várt nudizmus, ugyanis

a lány ruhája egy villanásra, de tényleg csak szemvillanásra félrecsúszik, ami látni engedi a mellét,

ami igazán csak a lassított felvételen vehető észre. A színésznő, Femi Taylor később nem bánta a dolgot, és így nyilatkozott az esetről:

„eléggé szűk volt a ruha, de működött, mert szerintem szükség volt a jelenethez és a környezethez. Ezt kellett tükröznie a jelmeznek, és szerintem sikerült, csodálatos volt.”

 

Micsoda nő! (1990)

Bár Julia Roberts ebben a filmben egy szexmunkást alakít, a színésznő mindig is kerülte, hogy a kamera előtt kelljen meztelenkednie. Ennek ellenére a Micsoda nőbe mégis bekerült egy pillanatnyi pőreség. A filmben több aktus van, ám Roberts mindig fehérneműben jelenik meg, kivéve azt a jelenetet, amikor

egy áttetsző hálóing van rajta,

ami – kissé sejtelmesen ugyan, de – látni engedi a meztelen testét.

 

Ponyvaregény (1994)

Quentin Tarantino sosem kertel a filmjeiben, amikor erőszakról van szó, de a szexjelenet már egészen más. Hogy miért nincs szex a filmjeiben, arról itt írtunk, viszont meztelenség azért akad, ha nem is hosszan megmutatva. Az ominózus jelenet a Ponyvaregényben látható, amikor a Butch-ot, a bokszolót alakító Bruce Willis kijön a zuhany alól – ekkor ugyanis

egyetlen rövidke másodpercre teljesen meztelenül látható.

amikor minden látható

7 meztelen jelenet, ami hatalmas botrányt keltett

Egy-egy filmes pucérkodás nem túl meglepő módon fel szokta borzolni a kedélyeket, de gyakran történt olyan is, amikor a szokásos felháborodáson túlmutatott egy adott botrány.

Tovább

 

Az éhezők viadala: Futótűz (2013)

A sikeres első rész után a többi regényt is megfilmesítették, és bár ez az ifjúsági disztópia nem a szexről szól, egy villanásnyi nudi mégis van a második részben. Arról van szó, amikor a Jena Malone által alakított Johanna Mason „bemutatkozik” a liftben. A lány tulajdonképpen mindenki szeme láttára leveti a ruháit, ám a kamera végig úgy van beállítva, hogy a néző semmit se lát a színésznő meztelen testéből, hiszen háttal látjuk őt – egészen az utolsó pillanatig. Ekkor ugyanis – amikor Malone kilép a liftből – fordul egyet, és

egy villanásra láthatóvá válik a melle oldalról.

 

A mindenség elmélete (2014)

A Stephen Hawking életét bemutató film elsősorban az elméleti munkásságára és a betegséggel való küzdelmére összpontosít.

Bár Hawkingnak három gyereke is született Jane-től, A mindenség elméletében csak meghitt pillanatokat láthatunk, a meztelenséget és a szexet teljesen mellőzi a film.

Szóval ez némiképp kakukktojás a listán, de annál érdekesebb, ugyanis a pucérságot nem a szereplők, hanem a kellékek közt kell keresni: az egyik jelentben látszik a meztelen lányok fotóiról ismert Penthouse magazin egyik oldala.

 

(via Looper)