A Deadpool 2. újabb előzetest kapott

Benne egy csomó új szuperhőssel és egy mutáns kiskölyökkel.

Kevesebb, mint két hónap (a magyar mozik május 17-től játsszák), és mi is megláthatjuk, miért imádta annyira a közönség a tesztvetítésen az alpári szuperhős újabb kalandját. A korábbi vicces kedvcsinálók után a film most kapott egy sokkal informatívabb trailert.

A napokban nyilvánosságra hozott előzetesből kiderül, hogy Deadpool új szuperhőscsapatot verbuvál, így egy csomó új figurát ismerhetünk meg – nagyrészt mutánsokat. Azt is megtudhatjuk, hogy a Cable nevű főgonosz (akit Josh Brolin játszik) azért jött vissza a jövőből, hogy megöljön egy mutáns kisfiút, akit a Vademberek hajszája című filmből ismert rosszcsont, Julain Dennison alakít – a srác itt is hozza a formáját (dupla középső ujjat mutat a kamerának).

A Deadpool 2. egyik posztere a főhőssel és Cable-lel. Forrás: Fórum Hungary

 

A trailerben felbukkan hősünk kedvenc taxisofőrje is, akinek ezúttal is sok vicces pillanatot köszönhetünk, de nem hiányzik természetesen a csapos jó barát, Deadpool szerelme, Vanessa és a cseppet sem hősies szuperhős szobatársa, Blind Al sem. Mint arról nemrég írtunk, a Deadpool 2. legújabb tesztvetítésén a közönség annyira odáig volt a filmért, hogy igen imponáló 98 pontra értékelte (a 100-ból).


(via Consequence of Sound)