A dzsungelben szerencsétlenkedik Sandra Bullock és Channing Tatum

Egy nagyon vicces kalandfilmet ígér Az elveszett város előzetese. És még Brad Pitt is beugrik egy cameóra.

Tavaly ilyenkor még csak tárgyaltak arról, hogy Channing Tatum és Sandra Bullock legyen a Paramount új kalandfilmjének főszereplőpárosa, most pedig már itt is az előzetes.

Az elveszett város főhőse egy népszerű, de visszahúzódó életet élő írónő (Bullock), aki egzotikus helyeken játszódó romantikus kalandregényeivel vált ismertté. Éppen az aktuális könyvét promótálja a hollywoodi filmváltozat főszerepét alakító modell, Alan (Tatum) társaságában, amikor egy excentrikus milliárdos (Daniel Radcliffe) elrabolja őt, azt remélve, hogy elvezeti a könyvbeli elveszett város titkos kincséhez. Alan úgy gondolja, hogy a valóságban is menne neki a hősködés, ezért elindul megmenteni a nőt.

A kalandban, romantikában és humorban bővelkedő történet forgatókönyvét Dana Fox (Csábítunk és védünk, Páros mellékhatás) és Oren Uziel (22 Jump Street - A túlkoros osztag, Detective Pikachu 2) írta, a rendezők pedig egy feltörekvő író-színész testvérpár, Aaron és Adam Nee, akiknek a The Lost City of D mellett a Masters of the Universe címen futó He-Man remake a másik nagy filmes projektjük.

A három főszereplő mellett epizodistaként olyan karakterszínészek tűnnek még fel a filmben, mint Da’Vine Joy Randolph (High Fidelity), Oscar Nuñez (Office), Patti Harrison (Együtt! Együtt?) és Bowen Yang (Saturday Night Live). És még Brad Pitt is beugrik egy cameo erejéig.

Sandra Bullock az Entertainment Weeklynek elmondta, hogy a Dominikai Köztársaságban forgatták a filmet, és egyből megtalálta a közös hangot a partnerével, aki mintha egy rég nem látott testvére lenne. Maga Tatum a történetet Kathleen Turner és Michael Douglas 1984-es sikerfilmjéhez, A smaragd románcához hasonlította, kiemelve, hogy

ilyen sztorikat ma már nem csinálnak, ezért Az elveszett város egy kísérlet is, hogy kiderüljön, el tudják-e ennek a műfajnak egy új verzióját készíteni.

A film 2022. március 24-én kerül a magyar mozikba.

Via: IndieWire

A SZESSÖN legújabb részében kiderül, mennyire van a vérében Lady Szomjasnak a kubai ritmus és a latin lüktetés.