A Playboy villában forgatott Tarantino

Hugh Hefner halála óta most először járt filmes stáb a területen. QT a Once Upon a Time in Hollywood stábjával dolgozott a villában.

Ahogy arról korábban mi is írtunk, a kultrendező júniusban kezdte el forgatni a hatvanas évek végének Hollywoodját bemutató, eközben a hippi kultúra filmvilágra tett hatásáról és Sharon Tate meggyilkolásáról is szóló új filmjét különféle Los Angeles-i helyszíneken. Először a Hollywood Boulevard-t lepték el korabeli cégérek és neonreklámok, majd a stáb a híres Musso & Frank Grill étterembe is ellátogatott.

A Playboy villa kívülről. Forrás: Frazer Harrison / Getty Images

 

Nemrégiben pedig három nap erejéig a legendás Playboy villában folytatódott a munka. Nem annyira köztudott, de az ikonikus helyszín nem Hugh Hefner Playboy-alapító tavaly bekövetkezett halála után került új tulajdonoshoz: Hefner még 2016-ban (nem kevesebb, mint 100 millió dollárért) eladta azt egy 35 éves iparmágnásnak, Daren Metropolousnak – ő nyitotta most meg a Playboy villa kapuit Tarantino és stábja előtt.

Tarantino, Hefner és két Playboy nyuszi a Playboy villában 2004-ben a Kill Bill DVD-megjelenése kapcsán adott partin. Forrás: Mark Mainz / Getty Images

 

„Miután Quentin felvette velem a kapcsolatot, és kaptam egy kis időt arra, hogy átlássam a filmet érintő vízióját, rájöttem, hogy a közös munka, azaz a villa szerepeltetése ebben a projektben, különleges lehetőséget jelent.

Az időzítés pedig jobb nem is lehetne, hiszen lezajlott az ingatlan restaurálása, és még sosem nézett ki ilyen lenyűgözően”

– nyilatkozta Metropolous, aki nagylelkűségéért cserébe társproducerként lesz feltüntetve a stáblistán.

Azt még nem tudni, a filmnek pontosan milyen jelenetei játszódnak majd a Playboy villában, de annyi biztos, hogy mind a Charles Manson szektája által meggyilkolt színésznő, Sharon Tate, mind férje, Roman Polanski rendező cameózott egyszer-kétszer Hefner rövid életű tévéműsorában, a Playboy After Darkban. A Playboy villa egyébként korábban más nagyjátékfilmeknek is szolgált már helyszínéül: itt forgatták egyebek mellett a Charlie angyalai: Teljes gázzal, A Beverly Hills-i zsaru II. és a Fantom egyes jeleneteit.


(via The Hollywood Reporter)