A Warner Bros. kinyírt egy újabb filmet, de az köszöni, túlélte

Újabb, már kész filmet hajított volna ki a stúdió, de úgy tűnik, a Coyote vs. Acme megmenekül.

Nem szokatlan, hogy a Warner Bros. szinte kész produkciókat hajít kukába, és így sosem láthatjuk azokat. 2022 augusztusában így járt a Batgirl és a Scooby Doo karácsonyi különkiadása, a Scoob!: Holiday Haunt, most pedig egy harmadik filmmel tervezték ezt. Az animációs és élőszereplős, vegyes technikával készült Coyote vs. Acme már teljesen elkészült, ám a stúdió nem tervezi, hogy bemutatja.

A film a gyalogkakukkot kergető, mindig pórul járó prérifarkasról szól, aki különféle ACME-termékekkel próbálja elkapni a szemtelen madarat, de mindig felsül. Megelégeli a dolgot, és úgy dönt, hogy egy ügyvéddel karöltve felkeresi a céget, mivel az általa használt eszközök sosem működnek megfelelően, mi több, olykor még fel is robbannak. A Coyote vs. Acme klasszikus „kisember a nagy cég ellen” történet, némi animációs csavarral.

A Warner ezt a filmet is kukázni készült, miként a közleményükben áll:

„A Warner Bros. Pictures Animation júniusi újraindításával a stúdió globális stratégiája a mozis filmekre összpontosít. Ezzel az új irányvonallal meghoztuk azt a nehéz döntést, hogy a továbbiakban nem foglalkozunk Coyote vs. Acme című filmmel. Hatalmas tiszteletet érzünk a filmkészítők, a szereplők és a stáb iránt, és hálásak vagyunk a filmhez való hozzájárulásukért.”

Most viszont újabb döntés született, ami megmentheti a filmet, ugyanis a Warner lehetőséget adott a rendezőnek, Dave Greennek, hogy továbbértékesítse azt, más, potenciális vevőknek, akik számára egy vetítést tartanak.

Egyes források szerint az Amazon a legesélyesebb.

BenDavid Grabinski író-rendező egy bejegyzésben az írta az X-en (korábbi Twitter), hogy

„A Coyote vs. Acme egy nagyszerű film. A legjobb, amit a Roger nyúl a pácban óta láttam. A főszereplők iszonyú jók, a fényképezés pazar, az animáció nagyszerű, a befejezés pedig mindenkit kurvára megríkat. Azt hittem, ennek a szakmának az a célja, hogy sikerfilmeket készítsünk.”

Nem csoda, hogy Green végtelenül csalódott a döntésben, hiszen mindent megtett, amit a stúdió kért tőle: nem lépte túl a 72 millió dolláros költségvetési keretet, megfelelő eredményeket ért el a tesztvetítéseken, és még a családjától is elköltözött 18 hónapra, hogy megtakarítsa a stúdió pénzét az utómunkálatok során.

ez történt korábban

Kukázta a Warner a 90 millió dollárból leforgatott Batgirlt

A Besúgó után itt a stúdió újabb áldozata. Ilyen nincs, és mégis van.

Tovább

 

A Coyote vs. Acme ráadásul olyan színészeket vonultat fel, mint a Békeharcosként ismert John Cena, Will Forte és P. J. Byrne.

 

(via The Hollywood Reporter, Slash Film)