Alakul a Stranger Things negyedik évada

Habár a sorozatot javában forgatják, és szenzációnak számító bejelentés is érkezett már az alkotóktól, még mindig maradt csepegtetnivaló információ a tarsolyukban.

Nemrégiben egy spoiler számba menő castinginformáció derült ki a népszerű kölyök sci-fi szériával kapcsolatban (ide kattintson, aki mind a három évadot látta már, és nem zavarja a túl sok előzetes információ), és most újabb visszatérőt jelentettek be.

Kiderült, hogy az eddigi vendégszereplő, Brett Gelman a negyedik évadban előlép a Stranger Things állandó szereplőjévé. Gelman játssza Hopper seriff konteóhívő barátját, Murray Baumant, akit a második évadban ismerhettünk meg, majd a harmadik szezonban a korábbinál fontosabb szerepet kapott – szóval nem meglepő, hogy tovább nő a karakter jelentősége.

Forrás: Tommaso Boddi / Getty Images for IMDb

 

Annál is inkább, mivel Bauman az egyetlen, aki a főhősök ismeretségi köréből beszél oroszul, szóval az őt alakító színész állandó szereplővé avanzsálása abszolút passzol ahhoz a fordulathoz, amely szerint a negyedik évad helyszíne a korábbi álmos amerikai kisváros, Hawkins helyett a Szovjetunió lesz.

Brett Gelmant egyébként más sorozatokból is ismerhetjük. A főhősnő irritáló sógorát alakította a Fleabagben, benne van Judd Apatow Love című szériájában, de feltűnt többek közt a Mr. Mercedes című Stephen King adaptációban és a Kemping című sitcomban, az azonos című angol alkotás remake-jében is.


(via Deadline)