Alig ismerünk rá a kukás sapkás Leonardo DiCaprióra új filmjében

Az Oscar-jelölések kihirdetésekor mellőzött sztár Paul Thomas Anderson rendezésében szerepel.

A jelenleg BC Project címre hallgató produkcióban (azért jelenleg, mert könnyen lehet, hogy ez még csak a munkacím)

DiCaprión kívül Sean Penn és Regina Hall is szerepel,

de szakmai lapok úgy tudják, hogy sokszereplős alkotásról van szó, azaz rajtuk kívül is rengeteg neves színész lesz még benne a filmben.

A napokban azonban a kaliforniai Eureka városában a jelek szerint a 49 éves színész szóló jeleneteit rögzítették, legalábbis egy bizonyosat, amely során szemfüles megfigyelők azt láthatták, hogy az általa alakított szakadt figura telefonálni próbál egy vegyesbolt előtt található nyilvános készüléken, majd szó szerint és átvitt értelemben is a földre kerül.


Mivel DiCaprio ruházata a képek alapján (a Daily Mailnek sikerült egy rakás fotót készítenie, ezeket itt nézhetjük végig) elég csórónak tűnik, lehetséges, hogy egy hajléktalant vagy csavargót alakít, de pontosat még nem lehet tudni sem a sztár szerepéről, sem a film cselekményéről. Különféle site-oknak és újságoknak annyit sikerült kideríteniük, hogy

a 100 millió dolláros költségvetésből készülő alkotás lesz Paul Thomas Anderson eddigi legpopulárisabb munkája, és hogy napjainkban játszódik.

Reméljük, a munkába menekülés megvigasztalja Leonardo DiCapriót, aki nemrég csúnyán megjárta az Oscar-jelölések kihirdetésekor: Megfojtott virágok című filmjét nem kevesebb mint tíz kategóriában jelölték díjra, ám ezek közül neki egyetlen nomináció sem jutott, miközben mindkét partnerét, azaz Robert De Nirót és Lily Gladstone-t is jelölték.


(via Daily Mail)

 

A Megfojtott virágokban bezzeg felismerhető volt - biztos azért nem jelölték érte

Itt az első fotó Scorsese közelgő filmjéből – Leonardo DiCaprio totál felismerhető rajta!

Nyilvánosságra hozták az első képet a Killers of the Flower Moon című bűnfilmből, ami az oklahomai oszázs indiánok elleni gyilkosságsorozatról szól. Egy ügyetlen megosztás a hír kapcsán zseniális tweeteket eredményezett.

Tovább