Amber Heard egyre durvább sztorikat mesél az exférjéről, Johnny Deppről

Például azt, hogy A Karib-tenger kalózai sztárja hozzávágott egy telefont és le akarta lökni a testvérét a lépcsőn.

Tovább folytatódik az egykori hollywoodi álompár, a 34 éves Amber Heard és az 57 éves Johnny Depp pere. Bár a két színész válása már 2017-ben lezajlott egy sikeres megállapodással, most azért kell a brit bíróságon megjelenniük, mert Depp beperelte a The Sun című bulvárlapot (helyesebben: a News Group Newspaperst és annak vezető szerkesztőjét, Dan Wootton), miután egy 2018-as cikk „asszonyverőnek” nevezte őt. A lap akkor azt állította, hogy Depp 2013 és 2016 között többször is bántalmazta a feleségét ittas és bedrogozott állapotban, de ezt a színész tagadja. Sőt, szerinte pont azért kellett elválniuk, mert Heard vágott hozzá pezsgősüveget, és ő volt az, aki széklettel kente össze a közös hitvesi ágyukat.

Amber heard és Johnny Depp (fotó: Jason LaVeris / FilmMagic / Getty Images)

 

A per során a bíróság meghallgatta Johnny Deppet és Amber Heardet is, valamint Heard korábbi személyi asszisztensét, Kate Jamest, Depp intézőjét, Kevin Murphyt és a testőrét, Starling Jenkinst (ezekről ezekben a cikkekben írtunk bővebben). A színésznő most a következőket állította volt férjéről:

  • Amber Heard elismerte, hogy 2015 márciusában valóban megtámadta Deppet. Állítása szerint azért, mert a színész éveken át zaklatta őt, a testvérét, Whitneyt pedig le akarta lökni a lépcsőn (a színésznő szerint ugyanúgy, ahogy annak idején Depp az exbarátnőjét, Kate Mosst is lelökte a '90-es években). Amikor a bíróságon rákérdeztek, hogy ököllel ütötte-e meg Deppet, Amber Heard azt mondta, hogy nem megütés volt az, inkább csak megrángatás, és az is csak azután, hogy Depp mindkettőjüket megütötte. Depp ügyvédje, Eleanor Laws ekkor visszakérdezett, hogy a színésznő miért csak most hozakodott elő azzal, hogy tudomása volt Kate Moss '90-es évekbeli bántalmazásáról. Heard azzal védekezett, hogy nem volt lelkiereje korábban ezekről a dolgokról a nyilvánosság előtt beszélni.
  • Amber Heard szerint a volt férje éveken át fojtogatta, verte és szexuálisan bántalmazta. Depp ügyvédje szerint a színésznő már komplett hálót szőtt a manipulatív hazugságaiból.
  • Amber Heard szerint 2016. május 21-én Depp baseball dobójátékosnak képzelve magát hozzávágott egy telefont a Los Angeles-i otthonukban, ami miatt megsérült a szeme és az arccsontja, és a rendőrségnek is ki kellett vonulnia. Az ügyvéd visszakérdezett, hogy ennek a sérülésnek miért nem volt nyoma aznap a színésznő arcán, illetve a ház személyzete miért nem hallott belőle semmit? Heard azzal védekezett, hogy direkt sminkkel tüntette el a sérülését, aztán elhagyta az otthonukat.
  • A bíróságon felolvastak egy 2016. május 22-i sms-váltást is, amelyben állítólag Amber Heard megírta a Tesla elnökének, Elon Musknak, hogy távolságtartási végzést fog kérni Deppre, a milliárdos pedig azt válaszolta erre, hogy a korábban felajánlott 0-24 órás személyi védelem lehetősége még mindig adott, és sajnálja, amiért korábban hülyén viselkedett, holott nagyon kedveli a színésznőt... Heard azonban tagadta, hogy a házassága alatt viszonyt folytatott volna Elon Muskkal, és azt is kijelentette, hogy a híresztelésekkel ellentétben James Franco színésszel sem volt titkos románca.

(via The Hollywood Reporter