Anakin csipogása, Megan Fox szexhoroszkópja – az 5 legviccesebb kivágott jelenet

Néha teljesen érthetetlen, miért vágnak ki a kasszasiker-várományos hollywoodi filmekből olyan pár perces részeket, amelyek fergetegesek lettek volna a végleges változatban is.

1. Ben Kingsley mókás akcentusai a Vasember 3-ban

Miközben a 2008-ban bemutatott Vasember még ma is minden idők egyik legjobb szuperhősfilmje, ami megalapozta a Marvel másfél évtizede tartó diadalmenetét, addig a 2013-as Vasember 3-ra ma már legfeljebb csak amiatt emlékezünk, mert az ott megismert, aktuális főgonosz, a hatalmas pusztítást okozó, titokzatos Mandarin (Ben Kingsley)

valójában egy jelentéktelen, csetlő-botló fickó, aki látványosan lubickol a rá bízott színészi szerepben, miszerint ő a Bosszúállók kérlelhetetlen ősellensége!

Ben Kingsley ráadásul nagyon sokat rögtönzött a forgatáson abban a jelenetben, amikor az őt épp elagyabugyálni készülő Vasember és Hadigép rákényszerítik, hogy kamuzzon valamit a gonosz terroristáknak – óriási hiba, hogy ezek a kacagtató képsorok végül nem kerültek be a film végleges változatába!

 

2. Az Igazából szerelem reptéri kergetőzése

A világ talán legismertebb romantikus filmje évek óta ugyanúgy elmaradhatatlan kelléke a karácsonyoknak, mint a Reszkessetek, betörők! 1-2 vagy a Bud Spencer–Terence Hill-klasszikusok. Elvégre minden benne van, a harsány és a keserédes humor, boldogság és szomorúság, ami így leírva sziruposan és közhelyesnek hangzik ugyan, de a kiváló szereplőgárda (Bill NighyEmma ThompsonHugh GrantColin FirthLiam NeesonAlan RickmanKeira KnightleyAndrew Lincoln és még sokan mások) gondoskodik arról, hogy ne legyen az.

Ami viszont kimaradt a filmből, az Sam (Thomas Brodie-Sangster) reptéri kergetőzése, amit direkt a ma már 33 éves színész sportolói múltja miatt írtak bele a forgatókönyvbe, hogy kedvére ugrálhasson és bukfencezhessen a forgatáson!

 

3. Anakin droidul csipog A Sith-ek bosszújában

A Star Wars-előzménytrilógia harmadik része ugyebár Anakin Skywalker (Hayden Christensen) Darth Vaderré válását és a Jedi Rend pusztulását mutatta be. A komor hangulat nem igazán tette lehetővé a viccelődést, de George Lucast ez nem különösebben zavarta. Így született meg egyebek között az alábbi, törölt jelenet is, amelyben Anakin és Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) Grievous tábornokot keresi, és miközben a két Jedi megbeszéli, hogy mit kellene tenniük, Anakin hirtelen droid nyelven kezd el csipogni...

Ez pont olyan bárgyú és nevetséges, mint Jar Jar összes jelenete!

 

4. A Solo hógolyócsatája

Folytassuk egy másik Star Wars-érdekességgel: a Solo: Egy Star Wars-történet kivágott jelenetével! Ez a 2018-as film azt volt hivatott bemutatni, Ron Howard rendezésében, hogyan sodorta egymás mellé a sors Han Solót és Csubakkát. Az alábbi, vágóasztalon maradt pár fél perc például kiválóan bemutatta (volna) a csempészduó tagjai közti barátságot, valamint azt, hogy

Csubi, a drabális erejű, mogorva szőrmók valójában egy vásott kölyök, aki bármikor kész egy kis zsiványkodásra!

 

5. Megan Fox szexhoroszkópja a 40 és annyiban

Bár alapvetően ennek a 2012-es Judd Apatow-vígjátéknak Paul Rudd és Leslie Mann a főszereplői (akik egy negyvenhez közeledő, apátiába csúszó párt alakítanak), az alábbi sikamlósan vicces jelenetnek mégsem ők a főszereplői. Hanem a Desi nevű lányt alakító Megan Fox, akikkel a filmben Jason Segal és O'Dowd flörtöl,

és az alábbi kivágott, de fergetegesen mókás jelenetben épp arról beszélgetnek, hogy az egyes csillagjegyekbe tartozó férfinak mekkora a pénisze...

 

(via Looper)