Andy Serkis rendezi a Venom folytatását

Tom Hardy visszatér, ellenfele Woody Harrelson lesz.

Hivatalosan is megerősítették, hogy Andy Serkis lép az előző rész (no meg a Zombieland) rendezője, Ruben Fleischer helyére. Az egykori Gollamtól és A majmok bolygója Ceasarjától nem áll messze sem a rendezés, sem a képregényfilmek: ez lesz a Lélegzetvétel című dráma és a Maugli után a harmadik rendezése, a Marvel két filmjében (Ultron kora és a Fekete Párduc) pedig ő alakította a félkarú fegyverkereskedőt, Ulysses Klaue-t.

Tom Hardy visszatér a címszerepben, továbbá az első rész végén egy rövidke időre feltűnt Woody Harrelson immár főgonoszként keseríti meg az antihős életét. Harrelson játssza Cletus Kasadyt, azaz a szimbiótából őrjöngő fenevaddá változó Carnage-ot – hozzá képest Venom egy barátságos fickó.

Ugyanakkor a Venom legnagyobb kérdése továbbra is az, hogy mi lesz Pókemberrel. A falmászó filmes jogai ugye a Sonynál vannak, és csak egy különleges megállapodás keretében, a busás hasznon megosztozva használja a Marvel. A Sony pedig saját Pókember-univerzumot tervez, amelyben természetesen Tom Hollandot is szerepeltetni akarják. Vajon Venom és kompániája is átkerül az MCU-ba, vagy az Irány a Pókverzumhoz hasonlóan megnyitják a multiverzumot? Erről csupán annyit tudni, hogy "nemsokára" kiderül.

(Forrás: Consequence of Sound)