Armie Hammer beteges szexuális vágyairól szólnak a Twitterre kikerült privát üzenetek

A színész marhaságnak nevezte a vádakat, azt állítja, nem tőle származnak az üzenetek, de kiszállt a filmből, amit Jennifer Lopezzel forgatott volna.

A hétvégén Armie Hammer (A magányos lovas, Szólíts a nevemen) kiszivárogtatott állítólagos privát üzeneteitől volt hangos a közösségi média. Egy House of Effie nevű felhasználó osztott meg az Insagramon olyan üzeneteket, amelyek elég elborult szexuális fantáziákról szólnak, beleértve a vérivást és az emberevést is. Hogy komoly-e vagy csak nagyon fekete humor, nem tudni, ám botrány kerekedett belőle.

A színész épp Jennifer Lopezzel forgatta volna a Shotgun Wedding című filmet, ám inkább kihátrált a produkcióból. Továbbá a The Hollywood Reporternek elmondta, tagadja, hogy ezek az üzenetek egyáltalán tőle származnának:

Nem válaszolok ezekre a marhaságokra vonatkozó állításokra, de az ellenem elkövetett gonosz és hamis online támadások fényében nem hagyhatom jó lelkiismerettel magukra a gyerekeimet, hogy közben a Dominikai Köztársaságban forgassak. A Lionsgate támogat ebben, és hálás vagyok nekik ezért.