Arnold 70 évesen se pihen: egyszerre forgatja le nyáron a Terminator 6-ot és az Expendables 4-et

A T6 munkálatai miatt Budapestre is eljön!

Arnold Schwarzenegger tavaly töltötte be a hetvenet, de ez egy cseppet sem zavarja, idén készíti el az Ikreket, az Expendables 4-et és a Terminator 6-ot. Utóbbi forgatása június közepétől októberig fog tartani, olyan izgalmas helyszíneken, mint Nagy-Britannia, Spanyolország, Mexikó – és Budapest!

Arnold egy februári interjújában azt a korábbi pletykát is megerősítette, hogy az új film nem a nosztalgiára és a régi szereplőkre, Sraah Connor és a T-800-as visszatérésére összpontosítana, hanem egy új, női főhősre. Aki úgy tűnik, egy Dani Ramos nevű, mexikóvárosi karakter lesz, aki a húszas évei elején jár, keményen dolgozó munkáscsaládból származik, és az utca törvényei tanították meg az életre, nem az iskolai könyvek.

Tavaly itt a Port.hun rengeteget cikkeztünk az új Terminator-filmről. Annyit már most tudni lehet, hogy James Cameron bábáskodásával készül, és a T2 közvetlen folytatása lesz, zárójelbe téve minden eddigi Halálosztó-folytatást. A sztorit maga Cameron találta ki, a rendező a Deadpoolt levezénylő, de a Deadpool 2-ből már kiszálló Tim Miller. 

Schwarzenegger augusztusban a T6 forgatásáról átruccan majd Bulgáriába is, ahol régi harcostársával és barátjával, Sylvester Stallonéval forgatja majd le az Expendables 4-et, Szófiában és Várnában.  (via Movieweb)