Az árgyélusát, milyen ütős az új Henry Cavill-film, az Argylle előzetese!

Az egykori Superman „saját James Bond-filmje”, amelyben Dua Lipa, Samuel L. Jackson és még számos másik sztár is szerepel, februárban eljut a magyar mozikba, és felkerül az Apple TV+ kínálatába is.

Régóta mondogatjuk itt a PORT.hun, hogy a 2015-ben bemutatott Az U.N.C.L.E. embere pont olyan volt, mint egy James Bond-film, úgyhogy most, hogy búcsút vettünk Daniel Craigtől, tessék szíves Henry Cavillnek odaadni a 007-es szmokingját!

A film, amivel Henry Cavill megmutatta, hogy tökéletes James Bond lenne

A 2015-ben bemutatott Az U.N.C.L.E. embere pont olyan volt, mintha a 007-es újabb bevetését látnánk. Érdekesség, hogy Tom Cruise és George Clooney is kacérkodott korábban a főszereppel.

Tovább

 

Valószínűleg az Apple TV+ streaming csatornánál is ugyanígy gondolhatják, mert az egykori Superman (és Ríviai Geralt) az itt debütáló legújabb filmjében, az Argylle-ban is titkos ügynöknek állt.

Csakhogy ez a film az új előzetese alapján fenekestül felforgatja a klasszikus kémes műfajt,

mivel az igazi főszereplőnek nem az ellenséges ügynöknőket elcsábító macsót teszi meg (ő lenne Cavill, legalábbis a Dua Lipával előadott táncjelenete alapján), hanem a szuperügynök kalandjait kitaláló kardigános krimiírónőt, Elly Conwayt, akit Bryce Dallas Howard alakít fergetegesen!

 

 

No persze őt is megtalálják az igazi kémek (többek között Sam Rockwell, Bryan Cranston, Sofia Boutella  és Samuel L. Jackson), mert valahogy mindig boszorkányos ügyességgel jósolja meg a könyveiben a következő nagy nemzetközi összeesküvés részleteit. A tényleg mozivászonra kívánkozó, önironikus humorú történetben a fentieken kívül olyan ismert sztárok is felbukkannak még, mint John Cena (aki Argylle ügynök kollégája) és Catherine O'Hara (aki az írónő aggódó anyukája). De a film rendezője is elég nagy név: Matthew Vaughn, aki a Argylle-éhoz hasonló stílusú Kingsman franchise-t jegyzi.

A jó hír, hogy a magyar mozikba is eljut a film a UIP Duna-Film forgalmazásában, a premier időpontja 2024. február 1.

(via Indiewire)