Az egyik túlélő is megnézte a Ted Bundyról, a sorozatgyilkosról szóló filmet

A történtek idején húszéves lány a véleményét sem rejtette véka alá.

A Zac Efron főszereplésével készült Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile című filmet – amelyről mi is írtunk már – január 26-án mutatták be a Sundance Fesztiválon, ahol az Efron játékát dicsőítő kritikusok mellett Kathy Kleiner Rubin is megnézte. Rubin is ott volt 1978-ban a Floridai Állami Egyetem Chi Omega lányszövetségi házában, amikor Bundy két „nővért” meggyilkolt, két másikat pedig – köztük őt magát – megtámadott.

Az azóta már hatvanéves asszony elmondta: nincs azzal problémája, hogy az emberek megnézik a Ted Bundyról szóló filmet – egészen addig, amíg tisztában vannak vele, hogy akit látnak, az nem egy normális ember. Rubin viszont úgy érzi, a róla szóló film a kelleténél jobban dicsőíti a sorozatgyilkost.

„Meg kell érteniük, hogy mi is volt ő valójában,

még akkor is, ha a felszínen úgy tűnt, ő volt a tökéletes fiú” – nyilatkozta az egykori áldozat, aki hozzátette: reméli, hogy a filmnek lesz annyi pozitív hatása, hogy a nők elővigyázatosabbak lesznek, jobban odafigyelnek, és hallgatnak az ösztöneikre, ha úgy érzik, valami nincs rendben.

A kifejezetten megnyerő külsejű és modorú Ted Bundyt éppen harminc évvel ezelőtt végezték ki, 42 éves korában. Haláláig harminc lány és nő meggyilkolását, illetve megerőszakolását vallotta be, de a valódi szám a hatóságok szerint még ennél is sokkal magasabb lehet. Bundy nem kevesebb mint hét államban szedte áldozatait. Rémtetteit a férfi mindössze négy év leforgása alatt követte el.


(via NME)